Narcisa Suciu petrece Paștele în România. ”Am negociat cu soțul meu să mă lase”

27.04.2021, 13:02
Narcisa Suciu petrece Paștele în România. ”Am negociat cu soțul meu să mă lase”
Narcisa Suciu petrece Paștele în România. ”Am negociat cu soțul meu să mă lase”

Cântăreața Narcisa Suciu petrece sărbătorile pascale în România. Artista a mărturisit că a negociat cu soțul său finlandez venirea în țară.

Narcisa Suciu a revenit zilele acestea în România, unde va petrece Paștele. La emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV, artista a explicat că a negociat venirea în țară cu soțul său finlandez, Veikko. „Ne-am văzut doar unul pe altul și am mers la magazin. Am zis că o iau razna și i-am zis: „dacă nu plec acum în România cu orice risc ori divorțez, ori nu știu ce îți fac. Nu mai pot!” S-a uitat la mine și a zis: „da, du-te, femeie!””, a spus vedeta, conform tvmania.ro.

„Mi-e dor de tot felul de oameni așa că am negociat cu soțul meu să mă lase să stau mai mult de o lună. A fost o negociere dură și el a câștigat un pick up. Atât m-a costat evadarea asta. Sincer, nici nu știu cât a costat în bani, sunt banii lui”, a adăugat ea. „Simțeam că explodez. Nu am mai venit de un an și jumătate deloc. Cred că venitul meu o dată pe an în România mă ajuta enorm. Vreau cu orice preț să se termine perioada asta. Asta e supravietuiere și joacă de v-ați ascunselea cu ceva ce nu poate fi controlat. Nu vreau să trăiesc așa”, a încheiat Narcisa Suciu.

Ce declara Narcisa Suciu despre bărbații din  viața sa

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria.

”Până la 34 de ani, avusesem doar doi bărbaţi în viaţa mea, respectiv, două relaţii lungi şi de uzură, amândouă cu parteneri de scenă: una cu tatăl Dariei, Daniel Crăciun, chitarist şi acum medic în Germania, şi cealaltă, cu bluesmanul Rareş Totu. Mă simţeam obosită şi blazată de nesiguranţa şi neîncrederea care mă măcinau”, povestea Narcisa Suciu pentru sursa mai sus-menționată.

”Când Veikko a intrat în viaţa mea, am simţit, pentru prima oară, că alături de el pot să am o viaţă normală, fără să-mi fac pro­bleme pentru ziua de mâine. Orice femeie îşi doreşte un bărbat care să poată avea grijă de ea, iar Veikko m-a încredinţat că este un om responsabil, dedicat până la capăt. Tot el a ţinut foarte mult să ne „luăm cu acte”, eu nu eram genul pentru care hârtiile aces­tea care leagă doi oameni să însemne ceva. Dar mi-am dat seama că pot să contez pe el, că este un om de onoare, aşa că am făcut-o şi pe-asta: sunt femeie măritată, „în rândul lumii””, mai spunea artista.

citește și...