VIDEO / Momentul dificil prin care a trecut Lora înaintea unei cântări. ”Mă ustura pielea, mă dureau dinții și capul”

13.08.2020, 09:36
VIDEO / Momentul dificil prin care a trecut Lora înaintea unei cântări. ”Mă ustura pielea, mă dureau dinții și capul”
VIDEO / Momentul dificil prin care a trecut Lora înaintea unei cântări. ”Mă ustura pielea, mă dureau dinții și capul”

Lora și-a amintit de unul dintre momentele dificile prin care a trecut înainte de a a apărea la o cântare.

Pe contul său de socializare, Lora s-a destăinuit în fața fanilor săi din mediul online. Artista le-a povestit acestora prin ce a trecut înainte a a merge la Radio Zu, pentru a susține un recital. În noaptea de dinaintea apariției sale la Radi Zu, Lora nu a putut dormi și s-a simțit foarte rău.

”N-am să uit niciodată dimineața asta. Dormisem 4 ore, machiată pentru că eram prea obosită să mă demachiez, mă ustura pielea, mă dureau dinții și capul de la aparatul dentar și avem emoții atât de mari pentru piesa asta, pe cât de frumoasă pe atât de grea.

În timp ce cantam mi s-a “rupt filmul” și m-am lăsat absorbită de acest cântec. Nu mai țineam minte ce am făcut și abia așteptam să apară înregistrarea.

M-am uimit pe mine cu improvizațiile de la final mai ales că, în urmă cu 2 ore nu puteam să scot o notă fără eforturi supraomenești. Viață de artist..dureros de frumoasă. ?❤”, a mărturisit Lora.

Cântăreața a interpretat atunci melodia ”Mi-e dor de tine”, din repertoriul regretatei artiste Mălina Olinescu.

A fost căsătorită cu comediantul Dan Badea

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

”Îi spun “pisic” pentru că face nişte gafe cu o inconştiență şi inocență specifice puilor de pisică. E curios şi sociabil… şi sufletul lui bun cântăreşte mai mult decât păcatele. Când simte că sunt în pericol se transformă în urs şi nu e bine să-i faci o nedreptate sau să îl dezămăgeşti… suferă ca un câine şi fiecare oftat sau lacrimă e bilă neagră în carnetul Universului celor care l-au rănit.

Pentru că îl iubesc eu, dar îl iubeşte Dumnezeu mai mult. Îi văd candoarea şi lumina, îi simt energia şi inima, câteodată îi aud gândurile şi îl iubesc aşa. Cu tot ceea ce ştiu, simt, văd, cu tot ceea ce sunt şi nu sunt în acord. Cu toate motivele pe care le am şi toate cele pe care nu le am…❤ @ionutghenu”,spunea Lora despre actualul ei iubit.

citește și...