Lora, în continuare blocată în Bali. ”Mi s-a anulat iar zborul”

10.06.2020, 13:27
Lora, în continuare blocată în Bali. ”Mi s-a anulat iar zborul”
Lora, în continuare blocată în Bali. ”Mi s-a anulat iar zborul”

Cântăreața Lora este blocată de câteva luni în Bali, acolo unde a mers să-și petreacă vacanța alături de iubit. Însă, cei doi nu s-au mai putut întoarce în România din cauza pandemiei de coronavirus.

Pandemia de coronavirus care a afectat întreaga planetă a prins-o pe Lora în Bali. Vedeta a mers cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, în vacanță, însă nu a mai putut reveni în țară după ce zborurile au fost anulate. Solista a anunțat că e posibil să se întoarcă în România în data de 9 iunie. Însă, acum planurile i-au fost din nou date peste cap. Zborul i-a fost din nou anulat.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă.

Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a explicat Lora, potrivit spynews.ro.

Îi este foarte dor de fratele ei

Lora a mărturisit, extrem de emoționată, că îi este foarte dor de fratele ei.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, a afirmat vedeta.

A fost căsătorită cu comediantul Dan Badea

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați.

În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial.

citește și...