Mirela Vaida, la ”Te cunosc de undeva”: „Lumea nu ştie asta despre mine!”

27.02.2021, 10:24
Mirela Vaida, la ”Te cunosc de undeva”: „Lumea nu ştie asta despre mine!”
Mirela Vaida, la ”Te cunosc de undeva”: „Lumea nu ştie asta despre mine!”

După ce i-a epuizat fizic în gala cardio, în cea mai nouă ediţie ”Te cunosc de undeva”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, Ruleta a lovit direct în inimile concurenţilor.

Gala Nostalgia le va aduce tuturor personaje foarte emoţionante, care vor scoate la iveală tot felul de lucruri mai puţin cunoscute despre ei. I se va întâmpla şi Mirelei Vaida, una dintre concurentele din acest sezon al emisiunii, pe care transformarea în Doina Badea, poate una dintre cele mai mari voci pe care le-a avut vreodată România, o va face să mărturisească ceva neaşteptat, și anume că plânge foarte ușor.

„Eu tot timpul sunt nostalgică. Ce nu ştie lumea despre mine este că eu plâng foarte uşor, dar pe ascuns, să nu ştie nimeni! Mă descarc prin plâns, însă îmi revin repede!”, a dezvăluit Mirela Vaida. „Mi se pare o melodie care te rupe în două! E o stare pe care niciunul dintre noi nu are cum să nu o fi experimentat măcar o dată în viaţă!”, a adăugat ea.

Ce transformări vor avea loc sâmbăta aceasta la ”Te cunosc de unedeva”

Stela Popescu, Florian Pittiş şi Mircea Baniciu sau Maria Tănase şi Fărâmiţă Lambru sunt doar câteva dintre transformările care vor trezi nostalgia în platoul show-ului transformărilor ”Te cunosc de undeva”, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

Cosmin Seleşi Orchestra va deschide gala Nostalgia, într-o seară dedicată amintirilor tuturor românilor.

Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la ”Te cunosc de undeva! After Party”, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1.

citește și...