VIDEO / Mașina Oanei Zăvoranu, lovită în parcare. Vedeta a depus plângere la poliție

25.10.2020, 10:10
VIDEO / Mașina Oanei Zăvoranu, lovită în parcare. Vedeta a depus plângere la poliție
VIDEO / Mașina Oanei Zăvoranu, lovită în parcare. Vedeta a depus plângere la poliție

Oana Zăvoranu este foc și pară după ce mașina i-a fost lovită de un șofer în parcare, în fața casei.

Oana Zăvoranu a postat pe contul său de Instagram o filmare în care se vede cum un șofer i-a lovit mașina în parcare. Imaginile au fost surpinse de camerele de supraveghere.

„Eu n-am văzut, în direct, toată faza. Administratotul nostru i-a spus lui Alex vezi că a lovit cineva mașina. Imediat a pus pe CD toată întâmplarea care e de un minut. I-am luat instantaneu numărul de înmatriculare… Coborând, vorbind cu paznicul mi-a spus: Măi Oana, lași omul fără carnet, un amărât care livrează la o fimă de catering”, a povestit vedeta la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, conform spynews.ro.

 

View this post on Instagram

 

Ia uitati-va cum ieri, un cretin care aduce mancare de la glovo undeva prin vecini, nici nu se sinchiseste ca da peste masina mea parcata regulamentar pe locurile de parcare personale din fata casei! ? Bai dobitocule, tu nu ai vazut ca sunt camere de supraveghere peste tot, de le vede orice prost…bine, mai putin un prost atat de nesimtit ca tine! ? Ca idee, sunt vreo 18 camere la exterior si alte 20 in casa Unde ma-ta te crezi ma? Pe maidan?…mai si vine paznicul si te intreaba ce ai facut si te uiti ca bou’ la poarta noua la el ? Am fost azi la Politie si vei fi sunat Luni sa te duci si tu, iar pt asta vei ramane fara carnet si imi vei repara si masina, sa vezi ce grijuliu ai sa fi de acum inainte cand te mai ‘joci’ tu asa inainte-inapoi ? Jur ca daca erai un om cu bun simt, care se comporta cum era normal si firesc in atare situatie, nu iti faceam nimic Norocul nostru este ca avem camere de supraveghere peste tot, dar daca isi gaseste un om masina tamponata de cate un idiot ca tine, si nu are camere ce poate sa faca? ??? Voi, genul asta de imbecili pana nu sunteti luati de urechi si arsi la buzunar nu va faceti bine ca sunteti din nascare asa…hai sictir ! P.S Iar cu hotul ala de care va ziceam acum cateva seri, STATI PE APROAPE, ‘COLECTIA TOAMNA-IARNA’ 2020-2021 ESTE IN PRODUCTIE…asa ca sa fie frumos de Sarbatori !? Seara buna ? #oana #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #iam #god #power #mood #justice #justicetime #tobecontinued

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

Oana Zăvoranu, după ce mașina i-a fost lovită în parcare: ”E vorba de tupeu, de indolență”

Oana Zăvoranu s-a declarat dezamăgită de comportamentul șoiferului care i-a lovit bolidul de lux, afirmând că acestuia nu i-a păsat de incidentul pe care l-a provocat.

„Ideea este alta, ni se poate întâmpla tuturor. Cu toate omul se joacă, față spate, stânga dreapta. Acolo era loc suficient. Nu era un loc strâmt de n-avea vizibilitate.

Nu cred că a făcut-o intenționat, dar ideea este alta. Ni se poate întâmpla, oricăruia dintre noi, să dăm cu spatele și să lovim o mașină. Te oprești, pe mine asta m-a iritat și m-a determinat să fac publică toată treaba asta. M-a iritat că a venit paznicul la el și l-a întrebat: ”Domnule ce faci?”. El s-a uitat ca vițelul la poarta nouă și a întrebat: ”Unde este strada…” păi până la strada aia, ai lovit o mașină. A aruncat aceeași privire și a plecat mai departe.

Nu mă uit, nu las un număr de telefon, nu cer niște scuze, că-s obosit…Este vorba de tupeu, de indolență. Este ceea ce caracterizează, din păcate, o mare categorie a societății noastre, indolența: nu e lucrul meu, nu mă interesează”, a mai spus vedeta.

Oana Zăvoranu a anunțat că a depus plângere la poliție. „Am mers la poliție am relatat exact cum s-au întâmplat lucrurile și urmează să fie chemat luni la prima oră persoana în cauză”, a declarat Oana Zăvoranu.

citește și...