Ce spune Vlăduța Lupău despre Victoraș Micula, după ce tânărul a urmărit-o în baza de date a Poliției

21.10.2020, 19:46
Ce spune Vlăduța Lupău despre Victoraș Micula, după ce tânărul a urmărit-o în baza de date a Poliției
Ce spune Vlăduța Lupău despre Victoraș Micula, după ce tânărul a urmărit-o în baza de date a Poliției

Victoraș Micula, cunoscut drept și beizadeaua cu elicopter, a comis-o din nou! Tânărul este sub urmărire penală de procurorii Parchetului Bihor, după ce a accesat baza de date a Poliției pentru a căuta date confidențiale despre solista Vlăduța Lupău și Codin Maticiuc.

Ce spune Vlăduța Lupău despre Victoraș Micula

Moștenitorul imperiului Frutti Fresh, fiul lui Viorel Micula, este acum cercetetat penal pentru mai multe infracțiuni pe care le-a comis în urmă cu doi ani.

Totul a ieșit la iveală, după ce telefonul lui Victoraș Micula a fost interceptat în timp ce se lăuda prietenilor cu isprăvile penale comise. În prezent, el s-ar afla în Elveția la o clinică de dezintoxicare.

Victor Micula a fost interesat să caute în baza de date a Ministerului de Interne informații despre Codin Maticiuc și familia interpretei Vlăduța Lupău. În plus, conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, tânărul de bani gata a mers la o percheziție deghizat în polițist, la un șofer pe care-l șicanase în trafic.

După ce informațiile au fost făcute publice, cântăreața de muzică populară a reacționat.

‘Nu-l cunosc personal, habar n-am avut. Nu știu nici despre ce este vorba în subiect”, a declarat Vlăduța pentru StarPopular.ro. 

Victoraș Micula a fost interceptat de autorități

Pentru faptele sale, procurorii au început urmărirea penală și-l acuză de acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

‘În seara zilei 21 aprilie 2018, numitul Victor Micula a intrat în aceeaşi încăpere în care îşi desfăşura activitatea numita Ile Camelia, şi anume în incinta Poliţiei Municipiului Oradea – Biroul Supravegheri Video”, unde, în prezenţa unei persoane aflate în cercul său relaţional (Popa Beniamin Paul), cu folosirea userului şi parolei numitei Ile Camelia, care şi-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesat nelegal, în interes personal, cu depăşirea limitelor autorizării permise agentului de poliţie Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, şi anume Evidenţa Auto, Evidenţă Persoane ,respectiv Evidenţa Paşapoarte, în scopul de a afla date confidenţiale în legătură cu persoana numitei Lupău Vlăduţa Mărioara (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia (Lupău Ioan Gavril, Lupău Remus), fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliţiei Mun. Oradea, faptă care întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic, prev. de art.360 alin.1,2 şi 3 cod penal, ce urmează a fi reţinută în sarcina numitului Micula Victor, respectiv de complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, reţinută în sarcina lui Ile Camelia, sens în care se va dispune extinderea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Micula Victor şi Ile Camelia’, se arată în ordonanța emisă de anchetatori, scrie G4media.ro.

 

citește și...