VIDEO / Jador, la un pas de moarte după ce și-a distrus bolidul de lux! Artistul a făcut primele declarații

29.07.2021, 16:27
VIDEO / Jador, la un pas de moarte după ce și-a distrus bolidul de lux! Artistul a făcut primele declarații
Jador, la un pas de moarte după ce și-a distrus bolidul de lux

Jador a trecut prin clipe de groază, miercuri, 28 iulie, după ce a fost implicat într-un accident de circulație. 

Jador, la un pas de moarte după ce și-a distrus bolidul de lux

Fostul concurent de la Survivor România se afla la volanul noului său bolid de lux, când în fața mașinii ar fi sărit un cal. În urma impactului, autoturismul a fost grav avariat, însă artistul a scăpat fără nici o zgârietură.

“Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moartea cu ochii! Puteam să ajung la spital sau, mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă! Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă”, a spus Jador, pe pagina sa de YouTube.

Ce tarife are Jador pentru un singur concert

După ce a participat la emisiunea ”Survivor România”, tarifele artistului pentru concerte și eveniment au crescut. În ultima perioadă, Jador a ajuns și la suma de 4.500 de euro pentru un concert.

”După ce a fost la ”Puterea Dragostei” și-a dublat tariful, ajunsese la 2.000 de euro, iar după ”Survivor” ia și peste 4.500 de euro”, au declarat apropiații lui Jador pentru playtech.ro.

Conform sursei mai sus-menționate, pentru un recital de 45 de minute, Jador ia 4.500 de euro, pentru două recitaluri de 45 de minute cere 5.500 de euro, iar pentru 3 recitaluri, la același eveniment, tot de câte 45 de minute, are tarif de 7.500 de euro.

Pentru spectacolele în aer liber, Jador are tarif de 4.000 de euro, iar pentru baluri solicită 3.000 de euro.

citește și...