VIDEO / Irinel Columbeanu, despre începuturile relației sale cu Monica Gabor. A cumpărat-o sau nu pe fosta soție de la proxeneți?

22.04.2021, 18:52
VIDEO / Irinel Columbeanu, despre începuturile relației sale cu Monica Gabor. A cumpărat-o sau nu pe fosta soție de la proxeneți?
Irinel Columbeanu, despre începuturile relației sale cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a vorbit cu sinceritate despre începuturile relației sale cu Monica Gabor, mama fiicei sale.

Fostul afacerist s-a însurat cu Monica Gabor când aceasta era o puștoaică de 18 ani din Bacău, cu un trecut controversat și pe care milionarul a adus-o în lumea bună din Capitală. Din păcate, mariajul lor nu a rezistat și au divorțat în 2011.

Anii au trecut, Irinel Columbeanu a sărăcit, iar Monica Gabor trăiește în America, alături de fiica ei, Irinuca, și iubitul chinez, Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a divorțat de Monica Gabor în 2011

După ce și-a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu a început să scrie la o carte în format electronic despre viața sa. Fostul milionar a precizat că va dezvălui lucruri pe care nu le-a spus niciodată, printre care și modul în care a ajuns să o cunoască pe Monica Gabor.

La vremea respectivă, Irinel Columbeanu și-a asumat relația cu Monica, însă mulți s-au întrebat dacă acesta a cumpărat-o de la proxeneți sau nu.

Presa mondenă specula că Irinel Columbeanu ar fi cunoscut-o pe Monica Gabor într-un club de noapte din Bacău, aceasta făcând parte dintr-o rețea de prostituție. Ba chiar apăruse un proxenet pe nume Damaschin, care se lăudase că ar fi fost ‘tăticul’ soției fostului milionarul de la Izvorani.

A răbufnit în emisiunea lui Mădălin Ionescu

Invitat în emisiunea Mădălin Ionescu de la Metropola TV, Irinel Columbeanu a ținut să lămurească toate aceste zvonuri despre fosta lui soție, Monica Gabor.

„Nu, nici vorbă”, a fost răspunsul dat de Irinel Columbeanu lui Mădălin Ionescu.

De asemenea, fostul milionar a specificat că toate detaliile se vor regăsi în cartea la care lucrează.

„Dacă răspund acum irosesc din suspansul cărții. Vor fi multe noutăți atât în conținut cât și în formă”, a mai spus el.

„Domnul Damaschin era un pește prost și nu merită atenția. Fenomenul Damaschin s-a extins în mai toate orașele țării și, uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal… Eu aflând despre ce e vorba m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o și, mă rog…”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

citește și...