VIDEO / ”Inimă de fier”, melodia în care Andreea Bălan își pune sufletul pe tavă. ”M-am resetat ca om”

04.03.2020, 11:12
VIDEO / ”Inimă de fier”, melodia în care Andreea Bălan își pune sufletul pe tavă. ”M-am resetat ca om”
VIDEO / ”Inimă de fier”, melodia în care Andreea Bălan își pune sufletul pe tavă. ”M-am resetat ca om”

Ziua de 4 martie este una extrem de importantă pentru Andreea Bălan. Artsiat a lansat prima sa piesă după ce s-a aflat că s-a separat de actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe.

Andreea Bălan a lansat piesa ”Inimă de fier” în ziua de 4 martie, care are semnificații multiple pentru ea. Este ziua în care a venit pe lume cea de-a doua fetiță a sa, dar și ziua în care, anul trecut, a avut parte de cea mi grea încercare din viața ei, când a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație.

”Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea.

Tot în aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat că om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preț comoară.

Dragii mei, azi de ziua Clăriței, vă ofer melodia “Inimă de fier”, o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă.

Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea… iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit?❤️??”, a anunțat Andrea Bălan pe rețelele de socializare.

Melodie cu versuri dureroase

Noua piesă a Andreei Bălan are versuri pline de durere, în care artista parcă își pune pe tavă sentimentele.

“Visam cu toţii să ajungem la nori, dar ne ataşam de atâtea lucruri / Uităm că viaţa are alte culori, dacă o citeşti şi printre rânduri / Şi doar pentru câteva mii, ne pierdem timpul zi de zi / Doar alergând după hârtii, mai suntem oare oameni vii?

În braţe fă-mă să trăiesc, ce n-am mai trăit / Şi ia-mă iar pe drumul tău, atunci când am greşit / Şi du-mă sus până la cer, când n-am încredere / Şi dă-mi o inimă de fier, să trec peste orice”, spune Andreea Bălan în noul cântec.

citește și...