”Andreea Bălan nu avea habar că omul folosește droguri, dar avea oarecare bănuieli”. Un prezentator TV spune lucrurilor pe nume în scandalul dintre artistă și soțul ei!

03.03.2020, 13:11
”Andreea Bălan nu avea habar că omul folosește droguri, dar avea oarecare bănuieli”. Un prezentator TV spune lucrurilor pe nume în scandalul dintre artistă și soțul ei!

Un cunoscut prezentator de televiziune a făcut dezvăluiri despre cuplul Andreea Bălan-George Burcea, care se fală în pragul divorțului.

Cristi Brancu a vorbit, într-un vlog, despre scandalul cu droguri în care este implicat actorul George Burcea. Partenerul de viață al cântăreței Andreea Bălan a fost prins drogat la volan. Cristi Brancu afirmă că vedeta habar nu avea despre faptul că soțul ei folosește substanțe interzise, însă avea bănuieli în acest sens.

“Aţi înţeles de unde s-a ales praful? Aţi înţeles că de la un anumit moment, George are dorinţa de a-şi calma toate gândurile negre pe care le are şi a găsit ca leac tocmai un drog? Aţi înţeles de ce Andreea Bălan nu comentează nimic de multă vreme? Andreea Bălan habar nu avea că omul foloseşte droguri, dar avea oarecare bănuieli”, a afirmat Cristi Brancu, citat de spynews.ro.

El a dat detalii despre bănuielile pe care le avea Andreea Bălan în ceea ce-l privește pe soțul ei.

“În orice caz, avea următoarele bănuieli legate de George de acum câteva luni, din noiembrie-decembrie, de când el s-a schimbat. Omul devenise foarte ascuns, schimbat, ceva se întâmplase cu el şi chiar putea să creadă, ca orice femeie, că îi place de alticneva. Era foarte îngrijorată de acest lucru, mai ales dacă vorbim de nunta frumoasă, ca-n poveşti, de acum câteva luni”, a mai spus prezentatorul de la Antena Stars.

Cristi Brancu este de părere că George Burcea ar trebui să se întoarcă în sânul familiei.

“Să se trezeacă, să se uite în jur şi să vadă cine îl apreciază şi cine îl iubeşte cu adevărat şi după ce descoperă acest lucru, îşi va da seama că singurele persoane salvatoare sunt cele cărora le dă acum cu piciorul. Prin urmare, eu pledez pentru ca Andreea şi George să se împace, dar el trebuie să-şi vindece dependenţele şi problemele pe care le are acum!”, a mai afirmat Cristi Brancu, potrivit spynews.ro.