VIDEO / Imagine superbă cu Ștefan Bănică Junior și fiul său cel mic. ”La o discuție…”

09.06.2021, 16:58
VIDEO / Imagine superbă cu Ștefan Bănică Junior și fiul său cel mic. ”La o discuție...”
VIDEO / Imagine superbă cu Ștefan Bănică Junior și fiul său cel mic. ”La o discuție...”

Ștefan Bănică Junior și-a suprins fanii din mediul online cu o fotografie în care apare alături de fiul său cel mic.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Zilele acestea, Ștefan Bănică Junior și-a suprins admiratorii din mediul online cu o fotografie și o înregistrare video în care apare alături de mezinul său. ”La o discuție…”, a scris arrtistul în dreptul fotografiei în care apare alături de Alexandru în parc. Postarea a adunat peste 36.000 de like-uri.

De asemenea, Ștefan Bănică a publicat, pe Instagram, un filmuleț în care apare alergând alături de simpaticul Alexandru: ”Jogging”. Înregistrarea video a făcut deliciul fanilor, care s-au întrecut în complimente.

Cum este Ștefan Bănică Junior ca tătic

 

Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune TV, cum este Ștefan Bănică Junior ca tătic.

“Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a declarat Lavinia Pîrva la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

Lavinia Pîrva a explicat și ce relație este între Alexandru și ceilalți doi copii ai lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan și Violeta: „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”.

citește și...