VIDEO / Fiul lui Ștefan Bănică s-a deghizat în Loredana Groza la “Te cunosc de undeva”! A intrat perfect în pielea artistei

21.02.2021, 10:12
VIDEO / Fiul lui Ștefan Bănică s-a deghizat în Loredana Groza la Te cunosc de undeva! A intrat perfect în pielea artistei
Fiul lui Ștefan Bănică s-a deghizat în Loredana Groza la "Te cunosc de undeva"! A intrat perfect în pielea artistei

Sâmbătă seară, 20 februarie, a avut loc cea mai nouă gală “Te cunosc de undeva”. Cei 11 concurenți au încercat să-i impresioneze pe jurați cu deghizările fantastice și au dansat cu patos pe scenă. 

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan Bănică, a avut o apariție de senzație. Tânărul a fost deghizat în Loredana Groza și a interpretat melodia Zig Zagga, lansată în 2004.

Fiul lui Ștefan Bănică a imitat-o pe Loredana Groza

Îmbrăcat cu o fustă amplă, bluză mulată și machiat ca celebra divă, fiul artistului a lăsat pe toată lumea mută.

„Vreau să mă ridic si să vă aplaud pe toți. Vreau să declar că este cea mai grea gală pentru mine, din toate sezoanele de până acum! Din punct de vedere vocal a fost foarte bine pentru toţi, aşa că nimeni nu merită notele mici! Îmi cer scuze, pentru prima oară în viaţa mea, pentru notele pe care le voi da! Sunteti geniali, muncitori, frumoşi şi consider că este nedrept să dau cuiva în această seară o notă mică!”, a declarat Ozana, la “Te cunosc de undeva”.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior e student la UNATC

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de telșeviziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Recent, pe contul său de socializare, Ștefan Bănică Junior a anunțat că fiul său cel mare, Radu Ștefan, este student la UNATC și că a intrat la facultate printre primii.

”Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan , care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi! Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actriță Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”, a spus artistul.

citește și...