VIDEO / Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. A fost condusă la altar de Vin Diesel

24.10.2021, 12:43
VIDEO / Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. A fost condusă la altar de Vin Diesel
Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. A fost condusă la altar de Vin Diesel

Meadow Walker, în vârstă de 22 de ani, s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Fiica regretatului actor Paul Walker, a fost condusă la altar de celebrul star hollywoodian Vin Diesel. Nunta a avut loc la 8 ani de la tragicul accident în care actorul Paul Walker și-a pierdut viața. meadow Walker a arătat superb în rochie de mireeasă.

Meadow Walker este fiica regretatului actor Paul Walker, care și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină în urmă cu opt ani.

În vârstă de 22 de ani, Meadow Walkler, care este model, s-a căsătorit cu actorul Louis Thornton-Allan, la numai câteva luni după ce au anunțat că s-au logodit. Fiica lui paul Walker a fost condusă la altar de binecunoscutul star hollywoodian Vin Diesel, cel care a jucat împreeună cu Paul Walker în seria de filme de mare succes ”Fast & Furious”.

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. A arătat superb în rochie de mireasă

Meadow Walker a postat, pe contul său de Instagram, câteva fotografii de la nuntă, dar și o înregistrare video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)


La ceremonia care a avut loc în Republica Dominicană, fiica lui Paul Walker a ales o rochie Givenchy Haute Couture mulată, cu spatele gol care i-a pus foarte bine în valoare silueta ireproșabilă. Meadow Walker a arătat superb în c ea mai importantă zi din viața sa.

Potrivit a1.ro, Vogue scrie că nunta a avut loc la începtul acestei luni, dar nu se știe data exactă. “Familia lui Louis nu a putut participa. O mulțime de prieteni apropiați pe care îi considerăm parte din familie nu au putut participa din cauza restricțiilor de călătorie”, a declarat Meadow Walker pentru revista Vogue.

FOTO: Hepta

citește și...