Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit când acesta era la închisoare. ”I-am rugat să nu stea neapărat după mine”

24.10.2021, 11:51
Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit când acesta era la închisoare. ”I-am rugat să nu stea neapărat după mine”
Fica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit când acesta era la închisoare. ”I-am rugat să nu stea neapărat după mine”

Fiica lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, s-a căsătorit anul trecut cu cântărețul moldovean Alex mnațaev, fost concurent la emisiunea de televiziune ”X Factor”, de la Antena 1. Liviu Dragnea a vorbit despre căsătoria fiicei sale la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. ”I-am rugat să nu stea neapărat după mine”, a spus acesta.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, formează un cuplu de mulți ani cu artistul moldovean Alex Mațaev, care a participat la emisiunea ”X Factor” în anul 2013, unde a ajuns până în finală.

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au căsătorit în secret în vara anului trecut, când Liviu Dragnea era la închisoare. La ceremonia care a avut loc la Starea Civilă din Alexandria au participat doar nașii cuplului și familia.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit când acesta era la închisoare. ”Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo”

La emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, Liviu Dragnea a dat detalii despre căsătoria fiicei sale. Acesta a dezvăluit că fiica sa și ginerele au fost la închisoare să-i ceară acordul în ceea ce privește căsătoria.

“Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex, încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere, de un an și ceva. S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat, iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo. În schimb, am vorbit cu Alex și undeva, cândva, s-ar putea să înregistrăm ceva”, a declarat Liviu Dragnea, citat de click.ro.

citește și...