VIDEO / Edi Vacariu a câștigat finala ”iUmor”. A încasat premiul de 20.000 de euro

07.06.2020, 09:43

Edi Vacariu este marele câștigător al celui de-0al optulea sezon al show-ului ”iUmor”, transmis de postul de televiziune Antena 1.

Sâmbătă seară, la marea finală din sezonul 8 al emisiunii ”iUmor”, publicul telespectator a putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS.

Publicul a decis că Eduard Vacariu este marele câștigător al concursului de la Antena 1. Acesta a intrat în posesia premiului cel mare, în valoare de 20.000 de euro.

Edi Vacariu a declarat că își dorește ca acesta să fie începutul carierei lui de comediant.

”Vă mulțumesc din suflet pentru susținere, sunteți cei mai tari!😍🙏”, este mesajul transmis de Edi Vacariu după ce a ieșit învingător în finala emisiunii ”iUmor”.

Edi Vacariu a convins publicul cu un număr de stand-up în care a vorbit despre experienţa pe care a avut-o după ce a venit la Bucureşti, iar subiectul a fost legat de o shaorma, dar şi despre experienţa sa legată de un zbor spre Chişinău.

„Se pare că am greşit când te-am înjurat fără să te cunosc, dar sunt plăcut impresionat“, a fost replica lui Cheloo, unul dintre cei trei jurați de la emisiune.

„Foarte multă lume mi-a zis că am avut un număr vulgar la audiţii, în sensul că au fost foarte multe beep-ur şi nu s-a înţeles la TV. Aşa că am decis să vin acum în finală cu un număr ”curat”“, a declarat Eduard Vacariu.

11 concurenți s-au luptat pentru a intra la votul publicului

11 concurenți au intrat în ultima fază a competiției pentru a încerca să câștige marele premiu de la ”iUmor”.

Numere de stand-up comedy, contorsionism, chiar și dresură de câini au putut vedea telespectatorii în finala sezonului 8 a show-ului ”iUmor”. Nu toți cei 11 i-au convins pe jurați pentru a intra la votul final al publicului.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, trei dintre concurenți nu au putut veni în România, astfel că și-au prezentat numerele prin videoconferință.