VIDEO / Edi Vacariu a câștigat finala ”iUmor”. A încasat premiul de 20.000 de euro

07.06.2020, 09:43
VIDEO / Edi Vacariu a câștigat finala ”iUmor”. A încasat premiul de 20.000 de euro

Edi Vacariu este marele câștigător al celui de-0al optulea sezon al show-ului ”iUmor”, transmis de postul de televiziune Antena 1.

Sâmbătă seară, la marea finală din sezonul 8 al emisiunii ”iUmor”, publicul telespectator a putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS.

Publicul a decis că Eduard Vacariu este marele câștigător al concursului de la Antena 1. Acesta a intrat în posesia premiului cel mare, în valoare de 20.000 de euro.

Edi Vacariu a declarat că își dorește ca acesta să fie începutul carierei lui de comediant.

”Vă mulțumesc din suflet pentru susținere, sunteți cei mai tari!??”, este mesajul transmis de Edi Vacariu după ce a ieșit învingător în finala emisiunii ”iUmor”.

Edi Vacariu a convins publicul cu un număr de stand-up în care a vorbit despre experienţa pe care a avut-o după ce a venit la Bucureşti, iar subiectul a fost legat de o shaorma, dar şi despre experienţa sa legată de un zbor spre Chişinău.

„Se pare că am greşit când te-am înjurat fără să te cunosc, dar sunt plăcut impresionat“, a fost replica lui Cheloo, unul dintre cei trei jurați de la emisiune.

„Foarte multă lume mi-a zis că am avut un număr vulgar la audiţii, în sensul că au fost foarte multe beep-ur şi nu s-a înţeles la TV. Aşa că am decis să vin acum în finală cu un număr ”curat”“, a declarat Eduard Vacariu.

11 concurenți s-au luptat pentru a intra la votul publicului

11 concurenți au intrat în ultima fază a competiției pentru a încerca să câștige marele premiu de la ”iUmor”.

Numere de stand-up comedy, contorsionism, chiar și dresură de câini au putut vedea telespectatorii în finala sezonului 8 a show-ului ”iUmor”. Nu toți cei 11 i-au convins pe jurați pentru a intra la votul final al publicului.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, trei dintre concurenți nu au putut veni în România, astfel că și-au prezentat numerele prin videoconferință.

citește și...