VIDEO / Detalii despre cariera Iuliei Vântur în India. Împreună cu Salman Khan pe afișul unui film

24.01.2022, 15:32
VIDEO / Detalii despre cariera Iuliei Vântur în India. Împreună cu Salman Khan pe afișul unui film
VIDEO / Detalii despre cariera Iuliei Vântur în India. Împreună cu Salman Khan pe afișul unui film

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani, are toate motivele să fie mândră de cariera pe care și-a construit-o în India, țară în care s-a stabilit de câțiva ani. Aceasta apare pe afișul unui film alături de iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan. Iulia Vântur este cea care interpretează linia melodică din pelicula respectivă.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

Acum, Iulia Vântur apare împreună cu iubitul ei, Salman Khan, pe afișul unui film. Producția se numește ”Main Chala”.

Detalii despre cariera Iuliei Vântur în India. ”O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta”

”O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie”, a scris Iulia Vântur în mediul online.

Iulia Vântur interpretează linia melodică din pelicula respectivă.

Ce sfaturi a primit Iulia Vântur de la Salman Khan

Într-un interviu recent, Iulia Vântur a fost întrebată dacă a primit sfaturi de la Salman Khan în ceea ce privește succesul la Bollywood. ”Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a spus ea. Despre colaborarea profesională cu Salman Khan, ea a afirmat: ”Suntem pe același vibe creativ”.

”Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim”, a mai declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur, despre plecarea în India

Iulia Vântur a mărturisit, în cadrul unu interviu, că nu i-a fost deloc ușor să renunțe la România pentru a pleca în India.

”Să-ți lasi oamenii dragi si tot universul tau in care erai regina. Eu imi faceam programul, eu luam deciziile pentru mine fara sa afectez pe altcineva, ma refer la familia mea…Acolo dintr-odată, in India, a trebuit sa ma adaptez la o lume, care nu era a mea, o lume in care nimeni nu ma stia, habar n-aveau cine e fata asta… a venit in India… si n-a fost usor. A fost o calatorie care m-a dus intr-un loc in care-mi doream, dar nu credeam ca pot sa ajung. Cel putin nu in felul in care am ajuns”, a declarat Iulia Vântur.

”Se intampla un lucru atunci cand e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai tarziu. Momentul perfect pentru mine a fost in 2011, atunci am fost pentru prima data in India, dar a fost asa o vacanta, nu mi-am planuit-o eu. Viata m-a dus acolo. In momentul in care am plecat din aeroport din Mumbai, imi venea sa plang ca plecam de acolo. Mi-am promis ca o sa ma intorc acolo”, a adăugat vedeta.

citește și...