Ce face soțul Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea solistei! Petru Mircea, amorezat până peste cap de iubita lui

22.03.2020, 11:56
Ce face soțul Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea solistei! Petru Mircea, amorezat până peste cap de iubita lui
Ce face soțul Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea solistei! 

Au trecut aproape 10 ani de când Mădălina Manole a murit, însă soțul ei, Petru Mircea, este mai bine ca oricând. Bărbatul și-a continuat viața și are o iubită cu care este foarte atent și drăgăstos.

Ce face soțul Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea solistei!

Petru Mircea a fost surprins, în plină pandemie de coronavirus, în compania partenerei sale. Din imaginile prezentate de Spynews.ro, bărbatul și-ar fi luat iubita de la serviciu și au mers să facă cumpărături. Cei doi nu s-au abținut de la gesturi romantice, în văzul tuturor.

După ce au terminat cumpărăturile, cei doi s-au urcat în mașină și au plecat spre casă, semn că aceștia locuiesc deja împreună.

De când a murit Mădălina Manole, Petru Mircea duce un război cu familia artistei. Totul a început după ce părinții solistei și-au acuzat ginerele că le-a împins fiica la sinucidere. Supărat, Petru Mircea nu-l lasă pe fiul său, în vârstă de 11 ani, să-și cunoască rudele din partea mamei.

foto: captura video

‘Mi-e și silă să îi pronunț numele, i-a dispărut glastra lui cu flori, pe care o pusese acum vreo două săptămâni. Eu am fost cu tata ieri la cimitir și nu am găsit-o. El poate să acuze, individul asta de la Otopeni, el poate să ne acuze pe noi că îi aruncăm lucrurile, el face așa ceva, el aruncă glastrele noastre, ghivecele noastre, florile noastre, lumânările, tot, că el zice că e cavoul lui și el face ce vrea acolo că e cavoul familiei lui.

Am fost la mormânt și el are o glastră mare albă acolo, care acum două duminici, sâmbătă, când o fi fost el era cu flori. Și m-am luat de paznici că de ce nu și-au făcut datoria și de ce a dispărut glastra aia mare că o să facă el când o veni, o să facă scandal și o să spună că i-am aruncat-o noi, familia Manole’, declara Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, pentru Antena Stars, în 2018.

Mădălina Manole a ales să se sinucidă în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Conform certificatului medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”, cântăreața s-a sinucis cu Furadan.

citește și...