VIDEO / Cum s-a filmat Vica Blochina. A făcut senzație pe net!

17.02.2021, 16:05
VIDEO / Cum s-a filmat Vica Blochina. A făcut senzație pe net!
VIDEO / Cum s-a filmat Vica Blochina. A făcut senzație pe net!

Vica Blochina a făcut furori pe internet cu o filmare în care își etalează formele într-o salopetă de culoare neagră.

În înregistrarea respectivă, Vica Blochina face paradă cu formele sale îmbrăcată într-o salopetă modelatoare pentru care face reclamă și despre care spune că da posteriorului un aspect bombat.

Postarea vedetei a stârnit interesul internauților, primind numeroase aprecieri. ”Bagă un clip când te dezbraci”, ”Ce frumoasă ești”, ”Superbitate maximă”, sunt unele dintre mesajele primite de Vica Blochina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Ce a spus Vica Blochina despre Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Invitată recent în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă. “Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

citește și...