VIDEO / Cum câștigă bani Bia Khalifa, concurenta care a apărut la ”iUmor” acoperită doar cu măști de protecție. ”Primesc și 200 de dolari la un tips, fac doar sexting”

28.02.2021, 13:05
VIDEO / Cum câștigă bani Bia Khalifa, concurenta care a apărut la ”iUmor” acoperită doar cu măști de protecție. ”Primesc și 200 de dolari la un tips, fac doar sexting”
VIDEO / Cum câștigă bani Bia Khalifa, concurenta care a apărut la ”iUmor” acoperită cu măști de protecție. ”Primesc și 200 de dolari la un tips, fac doar sexting”

Bia Khalifa, concurentă la emisiunea ”iUmor”, a dezvăluit din ce câștigă bani.

Bia Khalifa este numele concurentei care a a avut o apariție mai mult decât incendiară  pe scena emisiunii ”iUmor”, de la Antena 1. Bia s-a prezentat în fața celor trei jurați de la concurs purtând măști de protecție în loc de bikini și sutien.

Bia, pe numele ei real Bianca Niculai, a mărturisit că are 20 de ani, a reușit să termine cele opt clase și a fost prima fată din România care și-a făcut cont pe unul dintre cele mai cunoscute platforme de conținut pentru adulți. Este vorba despre OnlyFans, unde utilizatorii plătesc un abonament curprins între 4.99 și 49,99 de dolari, pentru a vedea conținut destinat adulților, relatează click.ro.

Din ce face bani Bia Khalifa, fostă concurentă la ”iUmor”.  ”Abonații dau 50 de dolari, tarif unic”

Bia Khalifa a explicat, la o emisiune TV, ce câștiguri are.

“Aveam 15 ani când mi-am pus numele Bia Khalifa, nu știam de Mia Khalifa (n.r. starletă porno), dar nu mă deranjează comparația cu ea. Am o strategie de marketing foarte bună. Unii nu vor relație, vorbim foarte mult. Îmi place. Nu e vorba de câți abonați ai, ci câte tipsuri (bacșiș) primesc. Primesc și 200 de dolari la un tips, fac doar sexting… Abonații dau 50 de dolari, tarif unic. Toate operațiile estetice le-am făcut în Turcia și m-au costat 23.000 de euro. Site-ul ăsta mi-a oferit o libertate financiară foarte mare”, a declarat Bia Khalifa, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la poastul de televiziune Antena Stars, potrivit sursei mai sus-menționate.

“Vreau să-mi fac și cont pe Pornhub ca să fac educație sexuală cu exemplificare, pentru că ăștia nu știu nimic. Vreau să fac ceva mai entertaining. Mi se pare un proiect educativ și folositor”, a adăugat ea.

citește și...