VIDEO / Cum a apărut o concurentă la ”iUmor”. A purtat bikini și sutien din măști de protecție

22.02.2021, 14:01
VIDEO / Cum a apărut o concurentă la ”iUmor”. A purtat bikini și sutien din măști de protecție
VIDEO / Cum a apărut o concurentă la ”iUmor”. A purtat bikini și sutien din măști de protecție

Apariție de infarct la emisiunea ”iUmor”, transmisă de postul de televiziune Antena 1. O concurentă s-a prezentat pe scenă cu bikini și sutien realizate din măști de protecție.

Bia Khalifa este numele concurentei care a a avut o apariție mai mult decât incendiară duminică seară pe scena emisiunii ”iumor”, de la Antena 1. Bia s-a prezentat în fața celor trei jurați purtând măști de protecție în loc de bikini și sutien. Aceasta a mărturisit că are 20 de ani, a reușit să termine cele opt clase și a fost prima fată din România care și-a făcut cont pe unul dintre cele mai cunoscute platforme de conținut pentru adulți, precizează a1.ro. Concurenta a fost întrebată de către Delia și ce gen de bărbați îi plac. “Sunt un mentor, un fel de sensei foarte bun al iubirii, deci ar trebui să asculte. După ce nu mă ascultă, parcă se strică treburile, nu sunt făcută să îmi spună mie cineva ce și cum. Da, bine, colaborăm, dar bine”, a spus ea.

“Trăim o perioadă tare dubioasă, nu știu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este așa”, a spus Delia. “Bianca, dacă vrei să mă asculță, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți pentru unele persoane să nu fii deloc sexy?”, a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric “NU”.

”iUmor”, la sezonul zece

De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul în cel de-al zecelea sezon ”iUmor”, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise este. Serialul ”IMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. ””IMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

citește și...