VIDEO / Cum arăta Adela Popescu la 14 ani. A cântat la Cenaclul Flacăra

08.01.2021, 10:15
VIDEO / Cum arăta Adela Popescu la 14 ani. A cântat la Cenaclul Flacăra
VIDEO / Cum arăta Adela Popescu la 14 ani. A cântat la Cenaclul Flacăra

Vedeta de televiziune Adela Popescu a cântat la Cenaclul Flacăra pe vremea când avea doar 14 ani.

Adela Popescu a avut parte de o surpriză din partea fiului lui Adrian Păunescu,. Acesta i-a trimis o înregistrare cu ea de pe vremea când avea doar 14 ani și cânta la Cenaclul Flacăra. ”Mi-a scris Andrei Paunescu ieri ca a gasit o filmare cu mine alaturi de regretatul lui tata, Adrian Paunescu, de la Cenaclul Flacara. Sigur ca imi amintesc ziua minut cu minut. Dupa spectacol, au organizat o masa, la care am fost inviatata si eu, in caminul lor, in mijlocul poetilor si sutelor de versuri ce umpleau pana la refuz biblioteca familiei. Eu si fratele meu ne amintim pana si ce am mancat atunci, dincolo de discutiile de oameni mari la care eram prea sfioasa sa intervin. Multumesc Andrei, pentru ca mi-ai amintit acum de “mine” atunci…”, a dezvăluit vedeta TV.

Te imbratisez, Adela, eram sigur ca in tine, adanc, inca exista acel suflet de „galbena gutuie” de pe cand erai mai mica la ani, dar mult mai grabita sa te afirmi, si smulgeai microfonul, sa afle lumea ce poti si ce stii, cat mai repede. Bravo si iti multumesc si eu pentru raspuns. „Vorbeste lumea” ca, daca esti cuminte, poate gasesc si filmarea de la spectacolul nostru din Dragasani, cu cateva luni inainte de Teatrul Nottara, tot prin 2000, cand chiar ai urcat pentru prima oara pe scena Cenaclului”, i-a transmis Andrei Păunescu în mediul online.

 

Adela Popescu e căsătorită cu Radu Vâlcan și are doi copii

 

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii.

Prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, a făcut dezvăluiri despre partenerul ei de viață. Aceasta a afirmat că Radu Vâlcan este dificil și antisocial, însă se înțeleg perfect.

”Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută.  Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a declarat Adela Popescu pentru cristinastanciulescu.ro.

citește și...