VIDEO / Cristina Șișcanu, incident în bucătărie. ”Era să dau foc la casă”

11.04.2022, 13:13
VIDEO / Cristina Șișcanu, incident în bucătărie. ”Era să dau foc la casă”
VIDEO / Cristina Șișcanu, incident în bucătărie. ”Era să dau foc la casă”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, a avut parte de un incident neplăcut în bucătărrie. Aceasta a vrut să facă clătite, însă la un moment dat a uitat tigaia pe foc, astfel că clătitele s-au ars, iar bucătăria s-a umplu de fum gros. ”Era să dau foc la cxasă”, a povestit Cristina Șișcanu, care a postat și o înregistrare video cu incidentul.

Cristina Șișcanu a publicat, pe contul ei de pe o rețea de socializare, o înregistrare video cu incidentul de care a avut parte în bucătărie, în timp ce prepara clătite.

Vedeta a uitat tigaia cu clătite pe foc, iar acestea s-au făcut scrum, bucătărie fiind plină de fum. ”Era să dau foc la casă”, a spus soția lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu, incident în bucătărie. ”Am făcut și mizerie în bucătărie, am ars clătitele”

”Ce ai făcut, ai dat foc la casă?”, se aude vocea lui Mădălin Ionescu în înregistrare.

”Vezi, dacă fac mai multe lucruri deodată? Am făcut și mizerie în bucătărie, am ars clătitele, dar uite am făcut totuși câteva… Îmi pare rău… Când te apuci de un lucru trebuie să-l faci, nu să lași clătitele și să te duci să mai și scrii la laptop… Bine că nu a luat foc bucătăria”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu e căsătorită cu Mădălin Ionescu și are o fetiță

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu. „La Acces Direct a început povestea noastră de iubire… Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu

citește și...