Confesiunea lui Connect-R. ”Practic eram obsedat de mine”

05.05.2020, 10:59
Confesiunea lui Connect-R. ”Practic eram obsedat de mine”
Confesiunea lui Connect-R. ”Practic eram obsedat de mine”

Connect-R și-a deschis sufletul într-o postare pe care a făcut-o în mediul online.

Connect-R a făcut dezvăluiri depre problemele cu care s-a confruntat, despre nevoia de a fi pe placul celor din jur și despre ce anume a făcut pentru a se regăsi.

“Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: “ești artistul sau ești omul?”. Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tineretea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: “nu dom’le, eu sunt Omul!”

Dar în viziunea mea omul era = Eu însurat, Eu tată, Eu cel ce a reușit în viață, Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine”, a scris Connect-R pe contul său de pe o rețea de socializare.

Artistul a explicat și care a fost momentul în care și-a dat seama că este necesar să se schimbe.

”Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care, începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima a serii, am fost în slujba celorlați: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fara nici un stres, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți.

N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!
Evident, mulți dintre voi veți spune: “păi dacă stau să îi ajut pe ceilalți, când mai am timp de mine?”, iar răspunsul e simplu: Ai încredere în Univers, îți va da timp și ocazii să devii cea mai bună versiune a ta! Ai încredere în El, așa cum ai avut timp de 9 luni în burta mamei tale!

Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social, dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: “Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt”, iar asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată, ci primită gratis din partea Universului! Deci, ce ați primit în dar, în dar să dați, și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!!”, a mai spus Connect-R.

citește și...