VIDEO / Cine a câștigat prima ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva”

11.09.2022, 12:30
VIDEO / Cine a câștigat prima ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva”
Cine a câștigat prima ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva”

Prima ediție a celui de-al 18-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!”, de la postul de televiziune Antena 1 a avut premiera sâmbătă, 10 septembrie 2022. Prima ediție a show-ului transformărilor a fost câștigată de cuplul Emilian şi Wrs, care au avut o transformare spectaculoasă în Queen.

Spectaculosul joc al transformărilor a început în forță în cel de-al 18-lea sezon ”Te cunosc de undeva!”, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună. Cele 8 cupluri de concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

Primele „victime” ale ruletei au fost cei doi campioni ai sezonului trecut ”Te Cunosc de Undeva!”, Emi şi Cuza. Cei doi au deschis în forţă spectacolul transformărilor, aducând pe scena transforming show-ului nu una, ci două… Conchita Wurst. „Mi-aţi confirmat de ce aţi câştigat marea finală! Mă bucur că aţi revenit!”, le-a spus Andreea Bălan. Connect-R, şi SHIFT au calmat imediat spiritele cu o transformare de zile mari în Daddy Yankee – Con Calma, în vreme ce Rona Hartner & Johny Romano au făcut spectacol cu impersonarea lui Amy Winehouse. Pe scena transforming show-ului a urcat apoi formaţia Generic, interpretată într-o manieră de senzaţie de Eliza & Cosmin Natanticu. Despre următorul cuplu, colegii au spus că este unul dintre cele mai atipice de la ”Te cunosc de undeva!”, însă Feli şi Nicolai Tand i-au impresionat pe cei din platou cu transformarea în Alicia Keys şi Jay-Z, în ciuda englezei, care i-a dat ceva bătăi de cap lui Nicolai.

Cine a câștigat prima ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Wrs și Emilian au făcut senzație

Jo & Liviu Teodorescu au făcut un show de zile mari cu transformarea în Jason Darulo & Nicki Minaj, iar Sore & Emma de la ZU au determinat-o pe jurata Andreea Bălan să se reîntoarcă în copilărie cu transformarea în Andre – ”Liberă la mare”. Spectacolul transformărilor a fost închis de către Emilian şi Wrs, cu o transformare de senzaţie în Queen, moment cu care şi-au adjudecat şi marele premiu al serii.

Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica, în vreme ce profesorii de canto – Crina Mardare şi de actorie – Adriana Trandafir i-au antrenat pentru transformările din această săptămână. Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!”.

citește și...