Modificare de regulament la ”Te cunosc de undeva!”. Pepe: „Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu concurent!”

06.09.2022, 12:06
Modificare de regulament la ”Te cunosc de undeva!”. Pepe: „Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu concurent!”
Modificare de regulament la ”Te cunosc de undeva!”

Reguli noi în cel mai nou sezon ”Te cunosc de undeva!”, show ce va debuta sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ajuns deja la majorat, show-ul transformărilor îşi va surprinde noua serie de de artişti #NăscuţiPentruSpectacol cu încă o premieră – la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

„Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu concurent. Îţi dai seama că asta implică un timp mult mai scurt de pregătire, deci un dezavantaj major!”, a mărturisit coprezentatorul show-ului transformărilor de la Antena 1, Pepe.

Când începe noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”

Cum vor reacţiona concurenţii la auzul acestei veşti şi cine vor fi primii care vor avea parte de „tratamentul” preferenţial al ruletei, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui de-al 18-lea sezon ”Te cunosc de undeva!”, sâmbăta, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena ”Te cunosc de undeva!” în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

citește și...