VIDEO / Ce spunea Alexandru Arșinel despre ultima lui dorință. ”Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi Doamne, ajută-mă”

29.09.2022, 21:45
VIDEO / Ce spunea Alexandru Arșinel despre ultima lui dorință. ”Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi Doamne, ajută-mă”
Ce spunea Alexandru Arșinel despre ultima lui dorință
Alexandru Arșinel mărturisea, într-un interviu pe care i l-a acordat prezentatorului de televiziune Dan Negru, ce i-ar spune lui Dumnezeu în ultma zii dn viața sa. Regretatul artist a dezvăluit atunci  că și-ar doi ca partenera sa de viață, Marilena, să se simtă mai bine din punct de vedere al stări de sănătate.
”L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu in ziua morții. Azi a venit ziua…Mi-a răspuns atunci”, a scris Dan Negrru în mediul online. Prezentatorrul de televiziune a dat publicității o parte dintr-un intervu pe care l-a realzat cu regretatul actor Alexandru Arșinel.
Actorul a dezvăluit ce i-ar cere lui Dumnezeu, ca ultimă dorință pentru el.

Ce spunea Alexandru Arșinel despre ultima lui dorință. ”Mă închin în fața ta, în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine!”

Alexandru Arșinel s-a gândit mereu la sănătatea soției sale, Marilena Arșinel, care a rămas imobilizată în scaun cu rotile în urma unui accident.

„I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi Doamne, ajută-mă. Te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine!”, a spus Alexandru Arșinel în nterviul acordat lui Dan Negru.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Actorul Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a murit joi seară, 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar București, a anunțat unitatea medicală.  Alexandru Arșinel era internat din 15 septembrie, iar de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. “În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă.Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a anunțat Spitalul Universitar București, potrivit Hotnews. În ultima perioadă de timp, regretatul actor s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Alexandru Arșinel a suferit transplant de rinichi în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan.

Alexandru Arşinel s-a născut în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava, potrivit sursei mai sus-mențiomnate. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în 1962, avându-i colegi de promoţie pe Constantin Diplan, Camelia Zorlescu, Ion Andrei, Harry Baranga şi Harry Zomenov. A fost repartizat împreună cu majoritatea colegilor săi la Teatrul de Stat din Târgu Mureş, unde a înfiinţat secţia română a acestui teatru. Începând din 1967, a jucat în zeci de roluri la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti şi la Grădina Boema. Din 1978, Alexandru Arşinel a format celebrul cuplu cu marea doamnă a comediei românești, Stela Popescu.Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017.  Alexandru Arșinel a jucat împreună cu Stela Popescu în spectacolele Teatrului „Tănase” de la Grădina Boema, pe texte ale lui Mihai Maximilian. Alexandru Arşinel a fost director al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti între 1998 și 2018.

În plan personal, Alexandru Arșinel este căsătorit de foarte mulți ani cu Marilena, femeia cu care are doi băieți.  De ceva vreme, partenera de viață a actorului are probleme de sănătate și a ajuns să nu poată merge fără ajutor. În toamna lui 2016 soţia lui Alexandu Arșinel, Marilena, a căzut pe scări şi a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile.

citește și...