Adda și soțul ei s-au schimbat radical după ”Asia Express”. Cum i-a marcat această experiență

07.06.2020, 13:04
Adda și soțul ei s-au schimbat radical după ”Asia Express”. Cum i-a marcat această experiență
Adda și soțul ei s-au schimbat radical după Asia Express. Cum i-a marcat această experiență

Cântăreața Adda și partenerul ei de viață au format una dintre echipele de vedete care au participat la ”Asia Express”. Experiența i-a transformat pe cei doi.

Adda a fost una dintre cele mai contoversate vedete care au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Aceasta a fost în centrul atenției din cauza comportamentului pe care l-a avut față de partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, și nu numai. Cei doi s-au aflat în ultimele trei echipe care au rămas în concurs, fiind eliminați înainte de marea finală a competiției.

Adda și Cătălin Rizea au mărturisit că experiența ”Asia Express” i-a transformat.

Cei doi au anunțat, într-o intervenție televizată, că relația lor s-a sudat mai mult, iar relația lor de dragoste a devenit mai puternică.

„Înainte de ”Asia Express” nu aș fi luat pe nimeni în mașină. Acum văd altfel lucrurile, m-am schimbat”, a declarat Cătălin Rizea la TV.

”Am trăit cu tot sufletul experiența! Am învățat multe despre noi înșine și despre celălalt, dar cel mai important – ni s-a confirmat că putem trece peste orice greutate ÎMPREUNĂ! Ne-am dorit mult să jucăm finala mare, dar ”stelele au decis că pentru noi a fost mai importantă calatoria decat destinația””, a mărturisit Adda după competiția din Asia.

A slăbit la ”Asia Express”

Pe durata participării la concursul ”Asia Express”, de la Antena 1, Adda a dat jos kilograme bune.

Traseele foarte grele și condițiile dificile de la show și-au pus amprenta asupra siluetei sale.

Astfel, cântăreața a slăbit șase kilograme în două luni la ”Asia Express”.

Finala ”Asia Express”, căștigată de Sorin Bontea și Răzvan Fodor

În finala celui de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express” s-au calificat două echipe. Este vorba despe echipele formate din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor și Speak și iubita lui, Ștefania. Cei care au reușit să iasă învingători au fost chef Sorin Bontea și bunul său prieten Răzvan Fodor. Cei doi au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

citește și...