VIDEO / Ce cadou a primit Cristina Șișcanu de la Mădălin Ionescu. ”În pijama și cu papuci de casă am ieșit în miezul nopții”

02.03.2021, 10:22
VIDEO / Ce cadou a primit Cristina Șișcanu de la Mădălin Ionescu. ”În pijama și cu papuci de casă am ieșit în miezul nopții”
VIDEO / Ce cadou a primit Cristina Șișcanu de la Mădălin Ionescu. ”În pijama și cu papuci de casă am ieșit în miezul nopții”

Cristina Șișcanu a avut parte de o surpriză din partea soțului ei, Mădălin Ionescu.

Zilele trecute, Cristina Șișcanu a primit cadou de la partenerul ei de viață o mașină. Jurnalista a ieșit în parcare în pijamale și în papuci de casă ca să vadă automobilul pe care i l-a cumpărat Mădălin Ionescu.

”În pijama și cu papuci de casă am ieșit în miezul nopții să îmi întâmpin noua mașină. Este pentru prima dată când Mădălin reușește să țină un secret și eu să nu bănuiesc nimic. Mi-a zis că mașina vine săptămâna viitoare, iar eu am fost un pic bosumflațică în sinea mea. Astă-noapte , pe la 1:30, m-a invitat să ies la poartă că mă așteaptă surpriza! A fost un moment superb! Pentru unii poate este o mașina scumpă, pentru alții cu siguranță nu! Pentru mine este o bucurie că de acum încolo voi avea alt confort atunci când voi călători, mai ales cu copiii! Dincolo de lucrurile materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că trăiesc IUBIREA. Acum 11 ani, pe 1 martie, soțul meu mi-a spus clar și cuprinzător : “De trei luni de zile mă gândesc la tine! Te iubesc!”, m-a sărutat și așa a început povestea noastră … ❤️”, a povestit Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre veniturile familiei

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Jurnalista Cristina Șișcanu a mărturisit că partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu, aduce mai mulți bani în casă. Însă, vedeta a explicat că și ea contribuie din plin la bugetl familiei sale.

”Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. El deja când noi ne-am cuplat avea o carieră, e foarte priceput și muncitor ș.a. (…) Eu eram foarte tânără (n.r. când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și e acest lucru e cel mai important să fii independentă financiar! Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a spus Cristina Șișcanu recent.

citește și...