VIDEO / Ce a făcut fiul lui Victor Pițurcă. Vica Blochina e mândră tare!

24.05.2021, 17:01
VIDEO / Ce a făcut fiul lui Victor Pițurcă. Vica Blochina e mândră tare!
VIDEO / Ce a făcut fiul lui Victor Pițurcă. Vica Blochina nu-și mai încape în piele de bucurie!

Vica Blochina le-a arătat ce a reușit să facă fiul ei și al fostului fotbalist Victor Pițurcă.

Vica Blochina este mândră tare de Edan, fiul pe care îl are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul fotbalist și actual antrenor Victor Pițurcă.  Blonda le-a arătat prietenilor ei virtuali cât de priceput este Edan în bucătărie. La 14 ani, puștiul a făcut prima lui lasagna. ”Prima lasagna făcută de Edan Piturca !!! Cea mai bune din lume …❤️❤️❤️?”, a scris Vica Blochina în mediul online.

”Azi copilul meu a gătit prima lui lasagna… Nu am crezut vreodata ca un copil la 14 ani poate sa gătească atât de bine ❤️❤️❤️ sunt foarta mândra ❤️❤️”, a adăugat Vica Blochina.

Ce a spus Vica Blochina despre Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Invitată recent la o emisiune TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă. “Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

citește și...