VIDEO / Ce a declarat Pepe despre ”Te cunosc de undeva”. ”Mi s-a părut un proiect care mă munceşte, mă ţine ocupat”

19.05.2021, 15:24
VIDEO / Ce a declarat Pepe despre ”Te cunosc de undeva”. ”Mi s-a părut un proiect care mă munceşte, mă ţine ocupat”

Pepe a vorbit despre proiectul ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, la care a participat în mai multe rânduri.

Pepe a participat în mai multe sezoane la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, și s-a bucurat de mare succes. A reușit transformări spectaculoase, cu care a impresionat-o publicul. Și în cel mai recent sezon de la ”Te cunosc de undeva”, Pepe a fost prezent în finală. Despre participarea lui la show-ul respectiv a vorbit artistul în cadrul unui interviu pentru revista Viva.


”Întotdeauna proiectul „Te cunosc de undeva!” mi s-a părut interesant, mi s-a părut un proiect care mă „munceşte”, mă ţine ocupat, mă determină să mă autodepăşesc, ceea ce mă bucură foarte tare. Întotdeauna am găsit aici colegi plini de viaţă, puşi mereu pe şotii, exact aşa cum am nevoie şi cum avem nevoie cu toţii, ca să putem trece cu zâmbetul pe buze peste greutatea oricărui personaj sau peste orice greutate din viaţă, nu neapărat profesional”, a explicat Pepe.

https://youtu.be/CLK9cPBb0EA

Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat al 16-lea sezon ”Te cunosc de undeva

Show-ul ”Te cunosc de undeva!” și-a desemnat câștigătorii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor: Adriana Trandafir şi Romică Țociu. Îndrăgitul cuplu format chiar pe scena show-ului transformărilor a obţinut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), de colegii nefinaliști: Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu, dar şi de trupa The Colours.

În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Adriana şi Romică şi-au dat examenul suprem pe scena  show-ului, cu o scenă legendară din musicalul Cabaret, transformaţi în Liza Minnelli & Joel Grey.

Pe locurile următoare s-au clasat Pepe (locul II), singurul finalist care a câştigat de două ori marele trofeu al acestui show şi singurul finalist care a jucat în travesti, transformat în Whoopi Goldberg, Ana şi Raluka (locul III), transformate în legendarele Cher si Meryl Streep din musicalul Mamma Mia, Liviu şi Andrei (locul IV) care au întruchipat două mari legende ale muzicii – Freddie Mercury si Elvis Presley, în vreme ce locul V i-a revenit lui Radu Ştefan Bănică, care a făcut spectacol cu o scenă legendară din musicalul Singin’ in the Rain, transformat in Gene Kelly.

 

citește și...