VIDEO / Cătălin Botezatu, despre videoclipul în care a apărut în ipostaze tandre cu Mădălina Manole. ”Mi se face pielea de găină”

21.01.2021, 11:37
VIDEO / Cătălin Botezatu, despre videoclipul în care a apărut în ipostaze tandre cu Mădălina Manole. ”Mi se face pielea de găină”
VIDEO / Cătălin Botezatu, despre videoclipul în care a apărut în ipostaze tandre cu Mădălina Manole. ”Mi se face pielea de găină”

Designerul Cătălin Botezatu și regretata artistă Mădălina Manole au apărut cu mulți ani în urmă într-un videoclip al cântăreței.

Cătălin Botezatu și Mădălina Manole au filmat împreună cu ani în urmă, pentru videoclipul piesei ””Nici nu mai cred că te-am iubit”.

Se întâmpla în anul 1996. La acea vreme, cei doi au apărut în ipostaze extrem de tandre.

Cătălin Botezatu: ”Cadrele s-au filmat în dormitorul meu”

Cătălin Botezatu și-a amintit de momentul în care a filmat alături de Mădălina Manole.

”Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. La sfârșit, îmi lasă amintire o eșarfă verde. Mi se face pielea de găină când revăd clipul”, a povestit creatorul de modă pentru playtech.ro.

”Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim au fost filmate în vila mea din Primăverii, în patul meu, în dormitorul meu, erau amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Totul a fost doar un moment de romantism, între doi oameni care se iubesc”, a adăugat el.

Cătălin Botezatu, despre prietenia cu Mădălina Manole

Creatorul de modă a vorbit și despre prietenia care l-a legat de Mădălina Manloe.

 ”Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă!”, a afirmat el.

”Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru”, a completat Cătălin Botezatu.

Dramele din familia  Manole

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu trei ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic.

După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul acesta. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie 2020. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

citește și...