VIDEO / Brigitte Pastramă a fost concurentă la un show TV fără să știe nimeni din familie. ”Nu a fost deloc ușor să țin acest secret”

27.09.2020, 09:21
VIDEO / Brigitte Pastramă a fost concurentă la un show TV fără  să știe nimeni din familie. ”Nu a fost deloc ușor să țin acest secret”
VIDEO / Brigitte Pastramă a fost concurentă la un show TV fără s știe nimeni din familie. ”Nu a fost deloc ușor să țin acest secret”

Brigitte Pastramă a participat la show-ul ”Masked Singer România”, de la Prio TV, fără ca nimeni din familia sa să știe acest lucru.

Brigitte Pastram,ă a fost una dintre vedetele care s-au ascuns sub măști la concursului ”Masked Singer România”, unde a interpretat personajul Îngerul. În cea de-a treia ediție a emisiunii de la Pro TV, Brigitte Pastramă a fost cea care a primit cele mai puține voturi și a fost nevoită să se demaște.

Vedeta reușit să țină foarte bine ascuns secretul participării la show, așa cum avea să declare mai apoi, nimeni dintre apropiații ei neștiind că ea va fi prezentă la emisiunea respectivă.

Brigitte Pastramă: ”A fost greu pentru că n-am văzut aproape nimic”

”Nu a fost ușor deloc să țin acest secret, deoarece nici soțul meu, nici copiii mei nu știu că am participat la acest show. Este pentru prima dată când cânt pe o scenă, am repetat în fiecare seară momentele. A fost greu pentru că n-am văzut aproape nimic și era dificil să urc scări.

Mai mult, eu am rău de înălțime și prima piesă am cântat-o la 2 metri. În acel moment am zis: ”Doamne, dă-mi putere! Dacă reușesc să trec de aceste două minute, înseamnă că ești aici cu mine”. Sunt fericită că am purtat acest costum și mă reprezintă foarte mult!”, a spus Brigitte Pastramă după show, citată de protv.ro.

În timpul ediției transmise la TV, la momentul dezvăluirii, Brigitte  l-a filmat pe soțul ei, Florin Pastramă, în timp ce descoperea cine se află sub masca Îngerului, iar reacția acestuia a fost una pe măsură. Acesta a fost complet șocat de apariția partenerei sale de viață la emisiunea de la Pro TV.  De asemenea, și cei doi copii ai vedetei au fost luați prin surprindere.

citește și...