FOTO / Ce se întâmplă în această seară la ”Chefi la cuțite”. Emoțiile dau în clocot!

14.06.2021, 15:20
FOTO / Ce se întâmplă în această seară la ”Chefi la cuțite”. Emoțiile dau în clocot!
FOTO / Ce se întâmplă în această seară la ”Chefi la cuțite”. Emoțiile dau în clocot!

Emoțiile vor da în clocot luni seară, de la 20:30 la Antena 1, în bucătăria ”Chefi la cuțite”.

Cei nouă concurenți semifinaliști din competiție se vor întrece pe parcursul a trei probe succesive pentru a-și securiza un loc în marea finală a sezonului 9. ”Sunt concurenții foarte buni și e bătaie mare, pentru că avem doar trei locuri în finală!”, spune chef Bontea. Astăzi, cei trei chefi își vor susține concurenții doar din culise, iar ultimele indicații, ultimele sfaturi și ultimele imbolduri motivaționale pot fi date doar înainte ca Irina Fodor să dea startul primei probe.

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde sunt cei nouă bucătari talentați care își vor ascuți cuțitele pentru testul decisiv al semifinalei. Tensiunea va fi foarte mare, iar toate calitățile și capacitățile lor de bucătari vor fi puse în balanță pe cele mai dificile teme, în trei probe consecutive ce le vor decide soarta. Urmează momentul pe care chefii îl așteaptă de la începutul sezonului, momentul în care bucătarii vor găti pe cont propriu, iar munca de echipă se va transforma într-o luptă individuală în care doar cei mai talentați vor învinge.

Marea finală ”Chefi la cuțite” va fi difuzată miercuri seară

Săptămâna aceasta, show-ul va fi difuzat în patru ediții consecutive.

Luni de la 20:30, telespectatorii Antena 1 pot urmări primele două probe din semifinala celui mai iubit show culinar, urmând ca marți, tot de la 20:30, ediția să continue cu cea de-a treia probă a semifinalei ce va decide care sunt cei trei finaliști ai sezonului 9 ”Chefi la cuțite”.

Marea finală va fi difuzată miercuri seară, pe Antena 1, și va culmina cu verdictul mult așteptat. Cine va trece de probele de foc ale semifinalei și cine va obține premiul de 30.000 de Euro la finalul sezonului, cei din fața micilor ecrane vor afla săptămâna aceasta.

citește și...