VIDEO / Antonia și Alex Velea, la ”Chefi la cuțite”. Ce au declarat cei doi

31.03.2021, 12:37
VIDEO / Antonia și Alex Velea, la ”Chefi la cuțite”. Ce au declarat cei doi
VIDEO / Antonia și Alex Velea, la ”Chefi la cuțite”. Ce au declarat cei doi

Antonia și Alex Velea au fost prezenți la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1.

Antonia și Alex Velea au venit la ”Chefi la cuțite” cu o rețetă de butter chicken și orez. Cei doi au reușit să îi impresioneze pe cei trei chefi. “Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă(…) Eu, recunosc, a gătit ea mai mult decât mine”, a spus Alex Velea, relatează click.ro. Alex Velea a dat și câteva detalii despre relația dintre el și Antonia. “Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012 (…). Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea”, a spus artistul.

Chef Florin Dumitrescu a povestit că a visat că băieții Antoniei și ai lui Alex Velea erau iubiții fiicelor sale. „I-ai zis de mesajul pe care ți l-am trimis? Am visat într-o noapte că iubiții fetelor mele erau băieții lor. M-am trezit speriat, i-am dat mesaj lui Alex și mi-a zis că: „Bă, măcar am scăpat de o grijă. Gata, ne-am încuscrit, e ok”, a spus chef Florin Dumitrescu, citat de spynews.ro. „Sunt niște tipi cinstiți și loiali. Unul are 4 ani, altul 6, dar pot să spun despre ei că au veleități de gentleman, nu-ți fă griji, fetele tale sunt pe mâini bune. Păi dacă tot ne-am încuscrit, să ne dați și cuțitul”, i-a spus Alex Velea lui Florin Dumitrescu.

”Chefi la cuțite”, la sezonul 9

În data de 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele pentru care se luptă cei trei jurați în audiții. La final, chefii invitați  să jurizeze amulete vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.
citește și...