VIDEO / Andreea Tonciu s-a lansat în muzică. Cum sună melodia pe care a lansat-o cu Tzanca Uraganu

23.03.2021, 11:05
VIDEO / Andreea Tonciu s-a lansat în muzică. Cum sună melodia pe care a lansat-o cu Tzanca Uraganu
VIDEO / Andeea Tonciu s-a lansat în muzică. Cum sună melodia pe care a lansat-o cu Tzanca Uraganu

Andreea Tonciu își încearcă norocul și în industria muzicală. Vedeta a lansat o melodie împreună cu Tzanca Uraganu.

Andreea Tonciu a anunțat la începutul lunii martie că pregătește o surpriză de proporții. În urmă cu câteva zile, vedeta a lansat o melodie alături de Tzanca Uraganu – ”Eu reprezint femeile”.


Meldia respectiuvă a adunat peste 600.000 de vizionări pe YouTube, semn că piesa a prins foarte bine la public, iar debutul Andreei Tonciu în industria muzicală a fost foarte bine primit.

Andreea Tonciu este căsătorită și are o fetiță

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.  La o emisiunea de televiziune, Andreea Tonciu a vorbit despre relația cu partenerul ei de viață. Vedeta a afirmat care sunt motivele pentru care există discuții între ea și soțul său.

Andreea Tonciu a afirmat că discuțiile dintre ea și soțul său sunt legate de treburile casnice. De asemenea, Andreea Tonciu a dezvăluit și ce nu i-ar putea ierta niciodată partenerului ei de viață.

”Motivele pentru care ne certăm sunt unele banale, pentru că, mulțumesc bunului Dumnezeu că nu am avut motive grave sau urâte, pentru că nu știu cât reacționez. De exemplu, de ce nu a răspuns la telefon când am vrut eu, că de ce nu și-a strâns masa, că de ce nu duce gunoiul. Nu face nimic, nu mă ajută cu nimic. Nu aș putea să-i iert soțului meu să fie în paralel cu altă femeie. Eu merg pe premiza că, dacă nu mai vrei să fii cu mine îmi spui: ”Băi, Andreea! Nu mai pot. M-am îndrăgostit, sunt cu altcineva.”. Mi se pare bătaie de joc dacă ai merge așa în paralel”, a declarat Andreea Tonciu.

citește și...