VIDEO / Andreea Mantea și fiul ei, cu ochii în lacrimi la tv! Băiatul vedetei a suferit enorm

29.06.2021, 16:32
VIDEO / Andreea Mantea și fiul ei, cu ochii în lacrimi la tv! Băiatul vedetei a suferit enorm
Andreea Mantea și fiul ei, cu ochii în lacrimi la tv! Băiatul vedetei a suferit enorm

Andreea Mantea și fiul ei, David, au avut parte de momente emoționante în cadrul reality-show-ul pe care vedeta îl prezintă la Kanal D.

Cei doi au nevoiți să-și ia adio de la găinile pe care le-au crescut. Din nefericire, băiatul brunetei s-a despărțit cu greu de ele, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi.

Când și-a văzut fiul că plânge, Andreea Mantea nu s-a mai putut abține și a vărsat și ea câteva lacrimi. Vedeta a încercat să-i explice micuțului că păsările nu vor păți nimic, ci vor ajunge la mamaie.

Andreea Mantea a încercat să-l liniștească pe băiat

Mantea nu a mai putut ține găinile în curtea casei sale, așa că a decis să le ducă la țară, la mamaia Nicuța

„M-am atașat. M-am atașat de ele, le-am salvat. Au fost răcite de vreo două ori. Mă trezeam în fiecare noapte la 3, 4 și le dădeam antibiotic”, a spus Andreea Mantea cu lacrimi în ochi în emisiunea ei.

David a început să plângă în momentul în care au venit muncitorii să ia găinile din curte, iar mama lui a încercat să în consoleze.

„Doamne, o să ziceți din nou că am un băiat plângăcios, dar de câteva zile plâng mai mult decât el. Am încercat să le explic vecinilor cât de mult își dorește acest copil aceste găini. Îi înțeleg și pe ei. Și ei ar trebui să ne înțeleagă pe noi”, a mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea îl face praf pe tatăl fiului său

Andreea Mantea a răbufnit după ce tatăl fiului său, Cristi Mitrea, a făcut dezvăluiri șocante din timpul relației lor, la podcastul lui Cătălin Măruță.

“A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a declarat Andreea pentru wowbiz.ro.

citește și...