Andreea Mantea îl face praf pe tatăl fiului său! Vedeta, suferințe teribile în timpul relației cu Cristi Mitrea

18.06.2021, 20:01
Andreea Mantea îl face praf pe tatăl fiului său! Vedeta, suferințe teribile în timpul relației cu Cristi Mitrea
Andreea Mantea îl face praf pe tatăl fiului său! Vedeta, suferințe teribile în timpul relației cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea a răbufnit după ce tatăl fiului său, Cristi Mitrea, a făcut dezvăluiri șocante din timpul relației lor, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Enervată la culme, prezentatoarea de la Kanal D a spus că agresată fizic de Cristi Mitrea, când era gravidă. Mai mult de atât, bruneta a mărturisit că fiul ei, David, nu are o relație bună cu luptătorul MMA.

Andreea Mantea, bătută de Cristi Mitrea în timp ce era gravidă

Cristi Mitrea a dezvăluit recent că a avut îndoieli că micuțul David ar fi băiatul lui.

“A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a declarat Andreea pentru wowbiz.ro.

Cristi Mitrea nu are o relație apropiată cu fiul său

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut la misiunea „Burlăcița”, în 2014. După șase luni de relație, vedeta și bărbatul s-au despărțit, deși Andreea era gravidă.

„Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui.”, a povestit Cristi Mitrea.

Andreea Mantea a recunoscut că fiul ei nici nu vrea să-și mai vadă tatăl.

“A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el.”, a mai declarat Andreea pentru sursa citată.

 

citește și...