VIDEO / A murit cântărețul Meat Loaf. Artistul avea 74 de ani

21.01.2022, 12:06
VIDEO / A murit cântărețul Meat Loaf. Artistul avea 74 de ani
VIDEO / A murit cântărețul Meat Loaf. Artistul avea 74 de ani

Cântăreţul rock american Meat Loaf, renumit pentru albumul său ”Bat Out of Hell”, a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani. Cântăreţ şi actor, Meat Loaf, pe numele său real Marvin Lee Aday, cu o carieră de şase decenii şi peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale vândute în întreaga lume, a murit pe 20 ianuarie, cu soţia sa, Deborah, alături.

Celebrul cântăreț rock Meat Loaf, pe numele său real Michael Lee Aday, a încetat din viață. Artistul avea 74 de ani.

Artistul a murit în data de 20 ianuarie, cu soţia sa, Deborah, alături, informează Agerpres. “Ştim cât de mult a însemnat el pentru mulţi dintre voi şi apreciem cu adevărat toată dragostea şi sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de suferinţă provocată de pierderea unui artist care i-a inspirat pe mulţi şi a unui om frumos”, a transmis familia lui Meat Loaf într-un comunicat.

A murit cântărețul Meat Loaf. Carieră impresionantă

Cariera cântărețului și actorului Meat Loaf s-a întins de-a lungul a șase decenii, acesta vânzând peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără „Bat Out of Hell” și „Paradise by the Dashboard Light” de pe albumul de debut lansat în 1977 și „I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)” de pe albumul „Bat Out of Hell II: Back into Hell” lansat în 1993.

Născut în Dallas, Texas, în 1947, Meat Loaf și-a început cariera muzicală pe scenă, jucând în mai multe musicaluri de succes de pe Broadway precum „Hair” sau „The Rocky Horror Show”. Acesta a decis să se concentreze pe muzică rock în jurul anului 1972 și a început să colaboreze cu Jim Steinman la un album de debut care să-i pună în valoare vocea puternică și stilul inconfundabil, relatează Hotnews. Ulterior, el a jucat și în filme, printre care „The Rocky Horror Show”, „Wayne’s World” și celebrul „Fight Club” în care a interpretat rolul lui Robert „Bob” Paulson un fost luptător de wrestling care a devenit dependent de steroizi.

FOTO: Hepta

citește și...