Victoria Răileanu, alias „Micky” din serialul Vlad, iubește din nou! Cine este noul partener al actriței, după divorț

22.07.2022, 18:54
Victoria Răileanu, alias „Micky” din serialul Vlad, iubește din nou! Cine este noul partener al actriței, după divorț
Victoria Răileanu, alias „Micky” din serialul Vlad, iubește din nou! Cine este noul partener al actriței, după divorț

În urmă cu 3 ani, Victoria Răileanu, alias „Micky” din serialul „Vlad”, divorța de tatăl fiului său, Conrad Mericoffer. De atunci, actrița a tot încercat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, însă recent, ea a dezvăluit că și-a refăcut viața după divorț. Iată primele imagini cu noul ei partener. 

Victoria Răileanu, primele imagini cu noul iubit

Există viață și după divorț! Victoria Răileanu, actrița din serialul Vlad, i-a uimit pe toți după ce s-a afișat cu noul iubit, pe rețelele de socializare. În plus, ea a dezvăluit că a ales să-și țină relația secretă mai bine de un an.

Ea a reușit să depășească toate momentele dificile după divorțul de Conrad Mericoffer și și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. De asemenea, vedeta de la PRO TV a povestit cum s-a cunoscut cu actualul ei partener, despre care a spus că „are doza perfectă de nebunie”.

„First date – nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apa plată mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect. Little did she know că tipul are doza perfectă de nebunie. D-aia sănătoasă.

Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri.

Un an și două luni mai târziu e încă îndrăgostită și nu-i e rușine”, a scris Victoria Răileanu, pe Instagram.

Motivele pentru care s-a despărțit de tatăl fiului său

Victoria Răileanu a fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer. Cei doi au avut o relație de șase ani și jumătate și au împreună un băiat, Carol, în vârstă de cinci ani și jumătate.

Actrița de la PRO TV a recunoscut că s-au mai despărțit o dată, înainte a de divorța definitiv, dar au decis să își mai dea o șansă la vremea respectivă.

„Noi am divorțat și acum trei ani. Am fost despărțiți patru luni. Dar de frica de a nu rămâne singuri, ne-am împăcat. Dar erau lucruri nevorbite, nerezolvate. Nu am reușit să trecem peste unele momente din timpul relației. Vara trecută mi-am propus să mă vindec. Mă rătăcisem. Amândoi am făcut greșeli, amândoi am făcut lucruri bune. Eu am rămas fără resurse. A trebuit să spun: nu mai pot! El a acceptat decizia mea, dar destul de greu”, povestea Vicky.

citește și...