Victoria Beckham explică decizia de a îndepărta tatuajul cu inițialele lui David, după ce au apărut zvonuri privind un posibil divorț

14.10.2022, 19:42

Zvonurile despre un posibil divorț între Victoria și David Beckham au apărut atunci când fanii au observat că celebra cântăreață și-a îndepărtat de la încheietura mâinii un tatuaj cu inițialele fostului internațional englez. Victoria Beckham a lămurit de ce și-a îndepărtat mai multe tatuaje – inclusiv cel cu inițialele lui David Beckham de pe încheietura mâinii.  “Presa a început să speculeze, dacă mi-am părăsit soțul? Este atât de simplu”, a adăugat ea.

Fosta cântăreață Spice Girls a ridicat semne de întrebare în ultimii ani, după ce mai multe dintre tatuajele pe care și le-a făcut în onoarea soțului David Beckham au dispărut de pe corpul ei.

Printre desenele decolorate se numărau inițialele lui David de pe încheietura mâinii stângi și o frază ebraică tatuată pe coloana vertebrală, care se potrivește cu cea tatuată pe brațul starului de fotbal, ceea ce i-a determinat pe unii să speculeze probleme conjugale între cei doi soți de mult timp.

“Nu înseamnă nimic mai mult decât atât”

Victoria a explicat că motivul pentru care a luat această decizie nu are nicio legătură cu relația ei cu David Beckham.

“Am avut aceste tatuaje cu mult, mult timp în urmă și nu erau deosebit de delicate”, a declarat Victoria pentru emisiunea ‘Today’. “Pur și simplu nu arătau atât de bine”, a spus ea în timpul apariției sale la emisiunea Today with Hoda & Jenna. “Nu înseamnă nimic mai mult decât atât”.

Deschisă să-i dea sfaturi de căsătorie fiului ei

După nunta fiului ei, Brooklyn Beckham, cu Nicola Peltz, la începutul acestui an, Victoria a precizat că va fi acolo pentru a le oferi orice sfat de care ar putea avea nevoie în viitor.

“A fost o nuntă frumoasă. Ca mamă, să-mi văd fiul atât de fericit înseamnă foarte mult”, a spus ea într-un interviu cu Hoda Kotb și Savannah Guthrie.

“Cred că este vorba de a fi o familie unită și de a avea mereu liniile de comunicare deschise. Nu poți oferi niciodată sfaturi, copiii trebuie să se descurce singuri, dar trebuie să fii acolo.”

Victoria, în vârstă de 48 de ani, și David, în vârstă de 47 de ani, sunt căsătoriți din 1999, făcându-și mai multe tatuaje omagiale de-a lungul anilor. De fapt, copiii lor par să le fi moștenit dragostea pentru cerneală, Brooklyn Beckham având mai multe tatuaje în onoarea soției sale Nicola Peltz.

 

 

citește și...