Ilinca Vandici, înlocuită la ”Bravo, ai stil”. Victor Slav va prezenta emisiunea

14.10.2021, 14:39
Ilinca Vandici, înlocuită la ”Bravo, ai stil”. Victor Slav va prezenta emisiunea
Ilinca Vandici, înlocuită la ”Bravo, ai stil”. Victor Slav va prezenta emisiunea

Ilinca Vandici, în vârdstă de 35 de ani, va fi înclocuită la cârma emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Cel care îi va lua locul va fi Victor Slav, în vârstă de 41 de ani. Acesta va modera emisiunea timp de câteva ediții. Victor Slav a făcut declarații despre noul său proiect.

Începand de astazi, 14 octombrie 2021, pentru cateva editii, Victor Slav va prezenta emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”, anunță Kanal D.

Schimbarea vine pe fondul faptului ca Ilinca Vandici nu va putea fi prezenta in platoul celebrului show din cauza unor probleme de sanatate.

Ilinca Vandici, înlocuită la ”Bravo, ai stil”. Ce a declarat Victor Slav după ce s-a aflat că va modera emisiunea

Victor Slav s-a declarat încântat de faptul că va prezenta ”Bravo, ai stil!”. Acesta a mai facut parte, in trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din “Brigada sexy”, alaturi de Alex Velea si Bogdan Vladau.

“Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe”, a declarat Victor Slav.

Cum a ajuns Ilinca Vandici să prezinte emisiunea ”Bravo, ai stil”

Deși mulți ar crede că Ilinca Vandici a ajuns foarte ușor să modereze emisiunea ”Bravo, ai stil”, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a explicat că a participat la casting, alături de alte doritoare și nu i-a fost deloc ușor. „La un moment dat eram într-o nebuloasă totală, căutam, mă căutam, nu aveam proiect, nu știam exact ce-o să se-ntâmple cu viața mea, încotro o să mă duc, nu mai eram mulțumită cu ceea ce făceam, nu în televiziune, cu ceea ce făceam zi de zi”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit revistei Elle.

„Cert este că, atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la Bravo, ai stil. Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…) Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D.

„Aveam emoții cum nu vă pot descrie vreodată în viață, pentru că îmi doream foarte mult acest proiect. Am dat această probă, m-am descurcat binișor, zic eu, sau bine, habar n-am, nu știu, nu sunt eu în măsură să spun asta”, a mai spus vedeta.

citește și...