Victor Slav, poză cu mama sa. Cum au reacționat fanii

09.03.2021, 11:10
Victor Slav, poză cu mama sa. Cum au reacționat fanii
Victor Slav, poză cu mama sa. Prezentatorul TV, mai emoționat ca niciodată

De 8 Martie, Victor Slav a dat publicității o fotografie cu mama sa, așa cum arăta aceasta cu ani în urmă.

Victor Slav a publicat în mediul online, de Ziu7a Internațională a Femeii, o fotografie cu mama sa. ”La mulți ani ființă dătătoare de viață! La mulți ani femeie! La mulți ani mama❤️”, a scris prezentatorul TV pe contul său de socializare.

”Ce bine seamănă fetita ta cu bunica!!!”, ”Sofia seamana si cu bunica”, ”Wow… ce femeie frumoasaaaa”, ”La multi ani mamei tale, fetitei si sa- ti fea Domnul o sotie dupa sufletul si frumusetea ta”, ”Acum văd cu cine seamănă fetița ta”, ”Să fiți fericiți amândoi, și mama, și băiatul”, ”Sofia seamana cu mama ta”, ”Păcat ca ți-ai stricat imaginea prin căsătoria cu o neica nimeni, cu o femeie ieftina”, ”Ce mamă frumoasă ai”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Victor Slav le-a primit de la internauții care au văzut postarea respectivă.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț, Victor Slav

Bianca Drăgușanu a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații este cu tatăl copilului ei.

”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat vedeta.

”Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi, mai spunea Bianca Drăgușanu.

citește și...