Victor Slav, interviu emoţionant despre fetiţa lui şi a Biancăi. Cu cine locuieşte acum Sofia?

05.11.2019, 13:23

Victor Slav şi Bianca Draguşanu au împreună o minunăţie de fetiţă. Chiar dacă cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în viaţă, au o relaţie bună în continuare, de dragul copilului lor.

Victor Slav a făcut dezvăluiri emoţionante despre micuţa Sofia. Prezentatorul TV este foarte apropiat de micuţa lui şi chiar dacă nu mai locuiesc în aceeaşi casă, acesta face tot posibilul să o vadă cât mai des.

“Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică (…) Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a povestit Victor Slav.

Mai mult decât atât, Victor a făcut dezvăluiri şi despre fosta lui soţie. (CITEŞTE ŞI: Adevărul despre relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav! Ce a mărturisit tatăl fiicei sale)

“Sunt un om civilizat, cu coloană vertebrală. Este de bun-simț ca, dacă am avut o relație cu cineva, dacă avem și un copil împreună, să ne respectăm. Dacă doi oameni nu mai sunt împreună, nu sunt vinovați cei din jur. Ne-am despărțit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil împreună care ne unește, a mai spus el.

Cum îl înşela Bianca Drăguşanu pe Victor Slav în ziua nunţii!

Fostul partener al blondinei, Adrian Cristea, a scos la iveală mesajele primite de la Bianca chiar în ziua în care aceasta îşi unea destinele cu Victor Slav.

Adi Cristea a fost invitat la o emisiune tv, unde a arătat toate sms-urile de la Bianca Drăguşanu.

”Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, alături de o inimă frântă, scria vedeta tv.

În schimb, fostul fotbalist s-a arătat încântat de ce îi scria Bianca Drăguşanu: ‘‘Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine”. 

La câteva luni distanţă, Victor Slav a anunţat că divorţează, după ce Bianca Drăguşanu a plecat cu Adrian Cristea la Paris, la câteva zile după Revelion.

Aceasta explica atunci că soţul ei, Victor, şi ea se aflau într-o ”pauză”, mărturisind că aveau o căsnicie tensionată.

citește și...