Adevărul despre relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav! Ce a mărturisit tatăl fiicei sale

02.11.2019, 16:55
Adevărul despre relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav! Ce a mărturisit tatăl fiicei sale
Adevărul despre relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav!

Bianca Drăgușanu a aruncat bomba zilele trecute! Vedeta tv a anunţat că divorţează de Alex Bodi, după doar 3 luni de mariaj. Aceasta a mers deja la notar pentru a rupe actul căsătoriei.

Adevărul despre relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav!

La auzul acestei veşti, fostul soţ al Biancăi, Victor Slav, a mărturisit că nu se bagă în viaţa sentimentală a mamei fiicei sale, Sofia, şi s-a rezumat să declare că are o relaţie ok cu aceasta.

Victor Slav a vorbit despre relaţia pe care o are acum cu Bianca Drăguşanu, la doi ani de la divorţ.

‘Fetița noastră este mică și nu avem mari discuții. Probabil că, pe viitor, vor fi, sunt normale și pentru un cuplu care este încă împreună, sunt firești părerile în contradictoriu. Deocamdată, ne descurcăm foarte bine, am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia. Cred că se aplică vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Vom vedea pe măsură ce va crește Sofia, dar suntem pregătiți să facem tot ce este mai bun pentru ea”, a spus Victor Slav, într-un interviu pentru VIVA!

Prezentatorul tv a declarat că îşi vizitează fiica destul de des şi se ocupă îndeaproape de educaţia sa: ”Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte.

La grădiniță, va veni la București. Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”. 

Victor Slav a recunoscut că are o relaţie bună cu Bianca Drăguşanu.

”Sunt un om civilizat, cu coloană vertebrală. Este de bun-simț ca, dacă am avut o relație cu cineva, dacă avem și un copil împreună, să ne respectăm. Dacă doi oameni nu mai sunt împreună, nu sunt vinovați cei din jur. Ne-am despărțit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil împreună care ne unește”. 

Sursa: VIVA!

citește și...