Victor Slav, alături de iubita lui la început de an. Reacțiile au apărut imediat

03.01.2021, 11:35
Victor Slav, alături de iubita lui la început de an.  Reacțiile au apărut imediat
Victor Slav, alături de iubita lui la început de an. Reacțiile au apărut imediat

Victor Slav s-a fotografiat alături de actuala sa parteneră, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav făcut publică prima fotografie în care apare alături de iubita sa, blonda care l-a cucerit de ceva timp.

”Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune”, a scris Victor Slav în dreptul fotografiei în care apare alături de actuala sa parteneră de viață.

Ce i-au transmis internauții lui Victor Slav după ce au văzut-o pe iubita lui

Internauții au reacțioonat imediat după ce Victor Slav a postat în mediul online fotografia cu blonda care l-a cucerit.

”Unde ai mai găsit-o și pe asta?”, ”O femeie serioasă nu cauți”, ”E leită Bianca”, ”Ai și tu niște gusturi la femei…”, ”Păcat de tine, alta nu ai găsit?”, ”Una naturală nu găsești?”, i-au transmis internauții lui Victor Slav.

”Victor ești un băiat minunat… Ai merita o femeie naturala și fără trecut tumultos”, ”Tot tunată? Am pretenții de la tine”, ”Tot silicon cauți”, i-au mai spus aceștia.

 

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț, Victor Slav

Bianca Drăgușanu a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații este cu tatăl copilului ei.

”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat vedeta.

”Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi, mai spunea Bianca Drăgușanu.

citește și...