Victor Pițurcă, despre una dintre pasiunile sale. ”A fost înainte de a juca poker”

10.05.2021, 14:59
Victor Pițurcă, despre una dintre pasiunile sale. ”A fost înainte de a juca poker”
Victor Pițurcă, despre una dintre pasiunile sale. ”A fost înainte de a juca poker”

Fostul jucător de fotbal și actual antrenor Victor Pițurcă a vorbit despre una dintre pasiunile sale, și anume șahul.

Într-un interviu pentru Antena Sport, Victor Pițurcă a vorbit despre pasiunea pentru șah. Acesta a afirmat că a fost pasionat de jocul de șah încă din copilărie. De asemenea, Victor Pițurcă și-a amintit și de un incident cu Radu Troi, care a fost secund la echipa Steaua, împreună cu care obișnuia să joace șah. ”Ți-am zis să nu-mi pui întrebarea asta, doar anumiți antrenori joacă șah, dar fiți convinși că dacă joacă cu mine șah o să piardă. Acum, dacă vorbim despre șah, o să vină băieții: băi, barbugiule, pokeristule, ai trecut pe șah. Ce rost are să vorbim de șah. Pasiunea mea pentru șah a fost înainte de a juca poker, șah jucam de când eram mic. Șah am jucat cât am jucat la Steaua. Șase ani de zile, jucam șah foarte mult. Cu domnul Ion Alecsandrescu, cu domnul profesor Troi. Erau cele mai încrâncenate meciuri cu el. El era și mai impulsiv. Era o dată să luăm și bătaie, țin minte că am venit în Herăstrău. Am întârziat puțin, era lumină, până mai târziu, cred că era 8 jumate, au ieșit niște băieți de la un restaurant”, a spus Victor Pițurcă, potrivit as.ro.

”Eu eram cu el pe bancă, jucam șah. Nu știu ce li s-a părut ălora curios, cred că domnul profesor a și luat un pumn. Se dusese el să se dea tare :). Erau niște băieți, așa, mai solizi, probabil și băuți și s-a iscat un scandal. După ce am plecat în Franța, când am revenit nu am mai jucat șah deloc”, a completat acesta.

Victor Pițurcă a avut o relație cu Vica Blochina

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, declara Vica Blochina într-o emisiune de televiziune.

Invitată recent în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă. “Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

citește și...