Victor Ciorbea dă detalii despre soția sa. ”Eu am rugat-o două lucruri înainte de a ne căsători”

18.12.2021, 12:59
Victor Ciorbea dă detalii despre soția sa. ”Eu am rugat-o două lucruri înainte de a ne căsători”
Victor Ciorbea dă detalii despre soția sa. ”Eu am rugat-o două lucruri înainte de a ne căsători”

Avocatul și politicianul Victor Ciorbea, în vârstă de 67 de ani, a făcut numeroase dezvăluiri din viața sa la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Fostul premier al României  a vorbit despre soția sa, Lacrima. ”Eu am rugat-o două lucruri înainte de a ne căsători”, a mărturisit Victor Ciorbea.

Victor Ciorbea a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. Acesta a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața sa.

Victor Ciorbea și soția acestuia, Lacrima, sunt împreună de mai bine de 46 de ani. Cei doi sunt împreună din 1975, s-au căsătorit în anul 1977 și de atunci au rămas împreună. Cei doi s-au cunoscut la facultate, ambii urmând cursuri de Drept. Victor și Lacrima Ciorbea sunt părinții unei fete pe nume Oana. La rândul ei, aceasta este căsătorită și are doi copii.

Victor Ciorbea dă detalii despre soția sa. ”De la 23 august 1975 suntem împreună, de 46 de ani și ceva”

Victor Ciorbea a recunoscut la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că îi este teamă de soție, însă în sensul bun al cuvântului. Victor Ciorbea a spus că i-a impus soției înainte de căsătorie să nu îi interzică să meargă la facultate sau să intervină în viața lui profesională.

„În sensul bun al cuvântului, categoric da. Categoric (n.r. îi este frică de soție). Eu am rugat-o două lucruri înainte de a ne căsători, pentru că ne-am căsătorit foarte tineri. Eu aveam 22 de ani, ea 21, vă dați seama. S-a convins după ce a văzut cum evoluez la anumite materii și eu la fel. Ne-am întâlnit apoi la mare, la Costinești și de la 23 august 1975 suntem împreună, de 46 de ani și ceva. O rugasem doyă lucruri: eu mă voi bate să fiu șef de promoție pe țară, singurul din istoria comunistă a României, fără să fiu membru de partid, dar voi merge la București, nu Alba, nu Cluj. Visul meu este să fac politică și să fii de acord cu asta și doi, să ajung la Facultatea de Drept, indiferent prin ce sacrificii. Am luptat și am ajuns la Facultatea de Drept. Apoi am intrat puțin și în politică”, a declarat Victor Cirobea la emisiunea lui Denise Rifai, potrivit kanald.ro.

citește și...