Viciul cu care s-a confruntat Gabriela Cristea. ”Am zis ori eu, ori voi”

28.07.2020, 09:02
Viciul cu care s-a confruntat Gabriela Cristea. ”Am zis ori eu, ori voi”
Viciul cu care s-a confruntat Gabriela Cristea. ”Am zis ori eu, ori voi”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a dezvăluit cu ce viciu s-a confruntat la un moment dat. Aceasta a mărturisit și cum a reușit să scape de dependența de fumat.

Invitată în platoul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la postul de televiziune Antena 3, Gabriela Cristea a povestit despre viciul cu care s-a confruntat în urmă cu 12 ani, și anume fumatul. Vedeta a explicat și cum a reușit să renunțe la fumat.

”Oamenii nu sunt toți la fel. În urmă cu 12 ani, mi-am zis: ”De pe 14 septembrie, eu nu am să mai fumez”. Eu am fost fumătoare. Nu una înrăită, dar fumătoare. Și în ziua de 14, m-am așezat cu pachetul de țigări în mână lși cu bricheta, și am zis: ”Ori eu, ori voi. Eu sunt mai importantă decât voi”.

Le-am pus undeva pe balcon și au rămas acolo luni de zile. Le-am lăsat să le văd cumva acolo și nu am mai fumat din momentul ălă și acum pledez împotriva fumatului”, a declarat Gabriela Cristea, citată de spynews.ro.

Prezentatoarea TV a comentat și despre dependența de mâncat.

”Inclusiv dependența de mâncat este tot o dependență. Sunt dependent să savurez un tort întreg, de exemplu”, a adăugat ea.


Ce a motivat-o pe Gabriela Cristea să slăbească

În ultima perioadă de timp, Gabriela Cristea a imp-resionat cu silueta sa. Vedeta a slăbit foarte mult și a explicat ce a determinat-o să-și schimbe modul de viață și să scape de kilogramele nedorite.

“A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele”, a afirmat vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

”A durat ceva vreme până m-am pregătit, pentru că m-am apucat, m-am lăsat. Mai vine ziua nu știu cui, mai faci un tort.. Dar a venit o zi când am spus până aici a fost”, a completat ea.

A tras un semnal de alarmă în lupta cu COVID-19

Gabriela Cristea a comentat și despre cum obezitatea reprezintă un factor de risc în contextul pandemiei de coronavirus.

”Dragilor, este deja cunoscut faptul că în lupta cu COVID-19, cel mai mult au de suferit cei cei au un exces de țesut adipos (supraponderalii). În timpul stării de urgență toți am gătit și mâncat mai mult decât în mod normal, iar kg nu au întarziat să se depună. La nivel mondial se pledează pentru scăderea în greutate și poate e bine să ne aliniem și noi acestei tendințe (nu doar pentru Covid-19, ci și pentru combaterea altori boli)”, a transmis prezentatoarea TV pe contul său de socializare.

 

 

citește și...