Vica Blochina, petrecere pe cinste de ziua ei de naștere. Blonda a împlinit 45 de ani

10.08.2020, 13:18
Vica Blochina, petrecere pe cinste de ziua ei de naștere. Blonda a împlinit 45 de ani
Vica Blochina, petrecere pe cinste de ziua ei de naștere. Blonda a împlinit 45 de ani

Vica Blochina și-a aniversat ziua de naștere în acest weekend. Blonda a împlinit 45 de ani.

Vica Blochina a avut parte de o zi de naștere pe cinste. Vedeta a împlinit 45 de ani și a petrecut alături de prieteni într-un local de fițe din Snagov.

Îmbrăcată într-o rochie din mătase, de culoare roz, coafată și machiată ca la carte, Vica Blochina a arătat senzațional la petrecerea de ziua sa de naștere.


A dansat pe scaune, a băut șampanie scumpă alături de invitați, a avut un tort cu etaje și artificii, relatează click.ro.

Pe contul ei de pe o reșea de socializaresocializare, Vica Blochina nu a uitat să le mulțumească celor care s-au gândit la ea și care i-au transmis urări cu ocazia aniversării.

“Mulțumesc foarte mult pentru urările de ziua mea”, a fost mesajul Vicăi Blochina.

S-a iubit cu Victor Pițurcă

Vica Blochina este o fostă dansatoare. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cufostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

”Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani”, povestea Vica Blochina, la Pro TV.

Snezuala blondă afirma că nu s-ar vedea niciodată căsătorită. Iar dacă ar fi fost să se mărite nu ar fi ales un român.

”Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia. E un calvar să fii femeie în România. Dacă încerci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită”, mai afirma ea într-un interviu.

citește și...