Vica Blochina, luată prin surprindere de mama sa. Cu ce bărbat celebru din România ar vrea să o vadă pe vedetă

08.12.2020, 09:09
Vica Blochina, luată prin surprindere de mama sa. Cu ce bărbat celebru din România ar vrea să o vadă pe vedetă
Vica Blochina, luată prin surprindere de mama sa. Cu ce bărbat celebru din România ar vrea să o vadă pe vedetă

Vica Blochina a fost luată prin surprindere de mama sa la o emisiune de televiziune. Femeia a spus cu ce bărbat ar vrea să o vadă pe fiica sa.

Vica Blochina și mama sa au fost prezente în platoul emisiunii pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Cele două au vorbit despre relația specială dintre ele, însă mama Vicăi Blochina a făcut și declarații neașteptate.

Femeia a declarat cu ce bărbat celebru ar vrea să o vadă pe fiica ei. ”Cătălin Botezatu și David Beckham”, a spus mama Vicăi Blochina, potrivit spynews.ro. La rândul ei, Vica Blochina a explicat de ce bărbat faimos îi place ei. ”José Mourinho e bărbat așa, îmi place de el, chiar dacă e mai mic, mai scund”, a afirmat blonda.

Ce relație are Vica Blochina cu mama sa


La aceeași emisiune de televiziune, Vica Blochina a mărturisit și care este relația pe care o are cu mama sa.

Blonda a afirmat că ea și cea care i-a dat viață sunt cele mai bune prietene.

”Bunătatea pe care o am este de la mama mea. Nu am cunoscut un om mai bun ca mama ei. Nu ar face rău nimănui. Când mă ceartă, mă ceartă, când nu, nu. Îmi spune mereu în față totul. Suntem cele mai bune prietene. O dată pe an ne vedem, pentru că drumul este foarte greu și lung. Acum stă până pe 27 decembrie, facem Crăciunul împreună, dar eu sper să stea mai mult”, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina  s-a iubit cu Victor Pițurcă și are un băiat

Vica Blochina este o fostă dansatoare. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, declara Vica Blochina într-o emisiune de televiziune.

citește și...